Aktivitetsinfo: Vi kör 16.50. Ni som kommer direkt till Uppåkra ska vara där 17.15 glöm inte skriva på kallelsen om ni åker direkt till Uppåkra.
Herr
Referat: Uppåkra IF - Husie IF
En blytung afton i Hjärup för dom gröne..
2018-08-24 21:10, Herr
En riktigt tung förlust för dom gröne kämparna från Husie denna afton..Förlust med 1-0 (1-0) och en avsaknad av Fortuna..
180824, div.5 Västra, seriematch, Uppåkravallen, konstgräs, 2x45 min, 11-manna

Målskyttar: -------

Riktigt förbannade och besvikna känner vi ledare och spelare i Husie oss efter denna afton.

För andra matchen i rad spelar vi bra fotboll, bör ta minst en pinne med oss men fru Fortuna (lyckans gudinna eller kalla henne vad tusan ni vill) skrattar oss rakt upp i ansiktet..IGEN !

Motståndarna gör det dom ska och det gör dom bra.
UIF spelar mycket boll på sin högerkant, vinner väldigt mycket andra-bollar och är vassa på sina fasta situationer.
Vi är kanske inte riktigt där alla gånger i 1:a men gudarna (och Fortuna) ska veta att vi dominerar andra halvlek och skapar väldigt mycket framåt. Vi har bla. ett mål inne i 1:a halvlekens 3:dje min.(Ken) som blir avblåst för Offside..(givetvis). Blerims överkant ribba ut var ytterligare en chans som kunde resulterat i något bra. UIF har en boll i stolpen förutom målet i denna halvlek..

Med tre anfallare i andra halvlekens sista 30 minuter lyckas vi att luckra upp UIF:s försvar gång på gång och har bla. en boll i klykan.

UIF slår iväg det mesta som kommer mot deras backlinje i retur..långt upp på vår planhalva där två av deras spelare jagar 2-0. Vi plockar bort dom 8 av 10 gånger och rekylen blir att vi ställer om sylvasst och snabbt många mot UIF:s mål.

Vi bör, borde, skulle gjort 1-1...fy f-n vad surt det känns..

Vi siktar fortfarande mot en kvalplats uppåt och tackar för det fantastiska stöd som Husie-publiken frambringar match efter match..

Vi lovar att vi ska försöka ladda om och göra vårt yttersta för att hitta kraften, siktet och målet igen..vi tror på det..hoppas att vi har stödet..