Aktivitetsinfo: Malmö-mästerskapen omgång 5
Herr
Referat: Oxie SK - Husie Idrottsförening
Nästan tvåsiffrigt i den 4:e MM-matchen..
2019-02-22 21:45, Herr
Borta-fredags-MM-match mot Oxie SK som slutade med siffrorna 3-9 (1-2) till Husie IF:s gröna kämpar..

Assist: Rocco 1, Ken 1, Simon 3
(resten av målen individuella prestationer av Rocco 2, Simon 1, Tomas 1)
---------------------------------------------------------------------

Jobbet efter en tuff träningsvecka skulle göras och det blev gjort....med råge !

Om vi bortser från dom första 20 minuterna av matchen där vi söker och söker men inte riktigt hittar rätt så spelar vi bländande anfallsfotboll idag.
6 olika målskyttar i ett hett Husie vittnar om den bredd vi besitter..och då hade vi 4-5 spelare som ofta kandiderar till start-11:an på skade och bortalistan.

Oxie står upp bra och överraskar oss med 1-0 i den 6 minuten. Husie replikerar i den 7:de och tar över matchen totalt. Rocco signerar 2-1 på en vacker direkt-hörna in i mål i den 30:de minuten och resultatet står sig till halvtid.

I den 50:de minuten drar den suveräne Tomas en vacker volley över den så duktige (och unge) Oxie målisen som chanslöst försöker rädda en otagbar boll..

Ska erkännas att vi somnar till lite i 57.de och den 75:de då vi vet att vi är överlägsna på banan.
Sånt händer...Det viktiga är att vi tar tag i matchen och sätter våra chanser.
Det var klasskillnad idag och det visade sig också resultatet vara då klockan slog 90...

Man of the match i Husie:
Simon Keredzin..
Killen började aningen blygt i matchen men blev till slut planens lirare med ett fantastiskt anfalls-och försvarsarbete + 1 mål och 3 assist..

Ken Hansson har jag givetvis inte glömt..
Denna gigant nätade tre vackra mål idag och får kanske sägas att han är på G att hitta sin gamla form???
Tänk att få en tidig Julklapp redan i oktober där firma Ken/Rocco snittar en sådär 20 mål per spelare..vilken syn för gudar det hade varit :)