190621, Sorgenfri IP, div.4 sv, 2x45 min, 11-manna

Moa Lindén • 1 mål
Emmy Lindgren • 1 mål
Alexia Kacaniklievska • 1 mål

--------------------------------------------------------

Sista matchen innan sommaruppehållet och tre poäng hem till Husiegård. Poängen ger glädjande nog serieledning efter 10 spelade matcher.

Detta utgångsläge ger massor av positiv energi och en bra känsla inför höstens omgångar.

Det var Husie som planenligt tog tag i taktpinnen och tack vare en smakstart med två snabba mål så infann sig inte riktigt någon nerv i matchen. Ytterligare fem mål skulle komma innan domaren blåste för halvtidsvila.

Första 45 var väl genomförda minuter där tjejerna förutom sju mål framåt även spelar med ett stort tålamod och sätter varandra i bra lägen.

Andra halvlek startar vi lite passivt. Vi är fortsatt spelförande men har lite bråttom med de avgörande passningarna i hungern efter fler mål. Vi blir även en aning överambitiösa och tappar då stundtals våra positioner. Detta blev bättre igen mot slutet av matchen. Slutresultatet blev en komfortabel seger med 10-0 och vi är givetvis mycket nöjda med detta.

Tack till Malmö City som spelar hela matchen med en positiv attityd och härlig glädje. Givetvis också ett stort tack till våra trogna och härliga supportrar som stöttar oss i regn och solsken.

Nu återstår en träning innan tjejerna får ett välförtjänt uppehåll på nästan tre veckor. I augusti återupptas seriespelet och vi ser verkligen fram emot en spännande höst.