Samling:07:00, Husiegård stora parkeringen
Aktivitetsinfo: Samling 7.00 Husiegård. Ta med mat och dricka till vägen upp. Mat till hemfärd löses av klubben.
190414, U16 Nationella, Västra, 11-manna, 2x45 min

Edgar Navasardian ett mål
Ayuub Ahmed ett mål
---------------------------------

Andra matchen i den nationella serien spelades mot erkänt duktiga FK Karlskrona. En väldigt tidig samling på Husiegårds parkering (07:00) för att hinna med avsparken klockan 12.00.

Med tidig samling och lång resa var förutsättningarna tuffa redan innan matchen startade.

Vi inleder första halvlek i ett väldigt bra tempo, med hög press och snabba erövringar av bollen högt upp i banan. I minut 17 ger det resultat och vi gör 1-0. Med hjälp av vinden och framförallt en fantastisk inställning så dominerar vi resten av halvleken. Tyvärr så gör vi inga fler mål trots att vi hade en handfull bra lägen.

Andra halvlek och vi skapar två jättelägen till 2-0, men har inte marginalerna med oss. Trots missade chanser så tuggar vi på och skapar målchans efter målchans. Det ger utdelning till slut när vi i 85:e minuten sätter viktiga 2-0 och matchen är avgjord!

Vilka fantastiska killar vi har och göra med och vilken match vi gör! Detta är en riktigt bra start på säsongen. Fortsätt följa oss för flera bra fotbollsäventyr.