190427, U16 Nationella, Husiegårds IP A-plan, 11-manna, 2x45 min

Edgar Navasardian  ett mål
Filip Palac  ett mål
Abdallah Ibrahim  ett mål
---------------------------------

Dagens match i Nationella inleds av ett trögstartat Husie IF. Vi kommer inte in i matchen under de första 30 minuterna och ett starkt Hässleholm tar en enkel ledning redan efter 16 minuter.

Sen startar killarna igång det vinnande maskineriet och visar den relativt stora publiken på Husiegård vem som spelar på hemmaplan.

Som sagt spelar vi inte den fotboll vi ska eller brukar spela under de första 30 minuterna. Detta kommer vi jobba med framöver. Vi vet att vi är starka och ska visa från första minuten vem det är som bestämmer.

Vi gör en liten korrigering efter den tveksamma inledningen och det resulterar i tre gröna och sköna mål innan domaren blåser halvlek. Vi höjer oss märkbart men känslan är ändå att vi är långt från vår normala nivå. Vi går till halvtidspaus med en 3-1 ledning men med känsla av att vi kan mycket bättre.

Första 10 minuterna i andra halvlek börjar vi spela det spel vi känner igen med rörelse, fart och kreativitet. Sedan tappar vi det igen och matchen mer eller mindre spelas av. I 30 minuter.

Detta var såklart en skön trepoängare, det är starkt att vända en sådan här match. Vi visar verkligen att vi är att räkna med i denna serien.

Vi spelar nästa match borta mot Bjärred den 4/5 kl 16:30 och tar emot MFF på fredag 10/5 18:30.