SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

IF Limhamn Bunkeflo
3 - 5
Husie IF
IF Limhamn Bunkeflo3 - 5Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 maj, 12:00
Plats:Brovallen, Bunkeflostrand B-plan
Tävling:
Matchnummer: 130990025
Samling:10:45, Brovallen, Bunkeflostrand B-plan
Aktivitetsinfo: Bortamatch i serien
F15
Referat: IF Limhamn Bunkeflo - Husie IF
Fjärde raka segern och en fin bortainsats mot LB07
2019-05-12 18:16, F15
190512, F16 Skåneserien, Brovallen, 11-manna, 2x45 min

Alexia Kacaniklievska  2 mål
Linnea Nilsson • 2 mål
Nellie Zielinski • 1 mål
---------------------------------

Vi åkte till Brovallen för att spela fjärde matchen i serien. Att möte LB07 på Brovallen är alltid en uppgift värd namnet och vi visste på förhand att vi behöver vara på topp för att plocka med oss alla tre poängen till Husiegård.

Efter en gedigen insats gör vi just det.
Vi börjar matchen helt enligt planen och skapar ett flertal målchanser tidigt. Efter en snabb omställning får Nellie Z bollen och tar sig förbi LB07s försvar och vi tar ledningen med 1-0 i minut 10. Smakstart. 

Vi kontrollerar därefter spelet och spelar som vi vill spela. Efter ett genombrott får Linnea N bollen från Nellie Z och gör inget misstag i avslutet. I matchminut 16 leder vi med 2-0. När LB07 försöker att sätta press på oss utnyttjar vi det med ytterligare en snabb omställning där en kvick Nellie Z skickar ett inlägg mot en mötande Linnea N som enkelt kan stöta in bollen och i minut 20 leder vi med 3-0. LB07 reducerar med 10 minuter kvar av första halvlek efter ett missförstånd i vår egen straffområde och vi går till paus med 3-1.

Efter uppstramande instruktioner under pausen går vi ut i andra halvlek och börjar likt den första, men efter ca 15 minuter börjar vi att falla in i LB07s spel med att skicka bollar till höger och vänster utan nån direkt adress och vi tappar lite av den kontrollen vi hade. Trots detta gör Alexia K två mål i minut 68 och 75. Sista kvarten börjar LB07 skicka långbollar som hotar vårt försvar och det resulterar i att de gör två mål. Vi kan dock hålla undan och vinner matchen stabilt med 5-3.

Tack till LB07 för matchen - nästa match för oss blir på onsdag då vi spelar förmatch inför FC Rosengård - Piteå IF på Malmö IP. Förmatchen börjar 17:00. 

/Frasse

<< Tillbaka

 
 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners