190427, Husiegårds IP A-plan, div.4 sv, 2x45 min, 11-manna

Rezen Yzden 3 st, Alexia Kacaniklievska 2 st,
Eli Hillgrund 1 st, Moa Lindén 1 st,
Lina Langebro 1 st, Nicole Mpatsiaris Riboe 1 st
----------------------------------------------------------

Tredje matchen i serien spelades mot ett sjungande Backarnas FF. Efter att ha inlett med två segrar som tillkommit genom ett bra spel från oss var det för andra gången hemmamatch. Vi kommer till spel med inställningen att alla matcher står 0-0 innan domaren blåst igång och tar med oss den inställningen ut på plan.
Det är på ett nyvattnat Husiegård vi springer in för andra gången i år. Regnet gör planen tungsprungen och bollbanorna blir stundtals oväntade. Vi får dock snabbt utdelning och redan efter fem minuter petar vi in första bollen.

Inledningen av matchen är bra och enligt vår plan. Det märks att vi vill slå avgörande passningar och snabbt komma till avslut. Denna vilja gör oss stundtals aningen stressade i passningsspelet och vi kommer då och då fel i löpningar. Detta till trots skapar vi många fina chanser och möjligheter. Vi går till paus med ledning 6-0.

I andra halvlek fortsätter vi skapa målchanser och gör välförtjänt tre mål. Naturligt går vi ner lite i tempo under halvleken och det var perioder där vårt spel haltade rejält. Dock vet vi att i laget finns mycket individuell skicklighet och vilja vilket vi ska ta med oss in i kommande matcher.

Det är härligt att vi gör nio mål och dessutom tar vi med oss ännu en hållen nolla!

Ett varmt tack till Backarnas FF för en trevlig match och för den stämning de skapar. Tack även till all publik som trots regnet var nere o stöttade oss.

Nästa match blir borta mot Lilla Beddinge på onsdag 1/5 klockan 19:00. Vi ses där!