190616, Lomma IP, div.4 sv, 2x45 min, 11-manna
GIF Nike - Husie IF 1-1 (0-0)

Alexia Kacaniklievska • 1 mål på frispark

--------------------------------------------------------

En jämn match som inte präglades av så mycket ordnat spel. Däremot var tempot väldigt högt och trots korta spelsekvenser från båda lagen blev det en sevärd och mycket spännande match för alla som valde soliga och charmiga Lomma IP denna eftermiddag.

Nike började klart bäst och det tog nog 15 minuter innan Husies spelare lyckades komma in i matchen.

Andra halvlek är känslan att Husie är det bättre laget och även är det laget som vaskar fram de flesta och hetaste målchanserna.

Husies ledningsmål tillkom i 67:e minuten på en frispark signerad Alexia Kacaniklievska. Tyvärr kunde Nike kvittera fyra minuter senare.

Från åskådarehåll verkade man vara överens om att 1-1 var ett så kallat ”rättvist” resultat. Vi grämer oss dock lite över bortslarvade målchanser som vi framöver måste förvalta på ett bättre sätt samt att vi något frågandes blev avblåsta på en hörna som nickades i mål i slutet av matchen.

Vi berömmer tjejerna för dagens arbetsinsats då vi var lite osäkra på vart formkurvan pekade eftersom det varit väldigt tunt med matcher på senaste tiden. Idag fanns det en hel del att ta med sig framöver och känslan är positiv inför avslutande matchen på torsdag (Malmö City) innan ett välförtjänt sommaruppehåll.

Stort tack till Nike för en fartfylld match mellan två bra lag som ville mycket och framåt.

Givetvis även ett stort tack till våra supportrar för fint stöd under matchen.

Se oss igen på torsdag 20/6 19:00 borta mot Malmö City.