Husie P 07
Välkomen till Husie IF´s P07:or.
Vi är ett glatt gäng som gillar att lira boll. Vill du också vara med? 
Maila någon av våra ledare (se kontakt).Träningstider!
2018-04-09 20:06
God kväll!

Från och med nästa vecka, vecka 16, tränar vi tisdagar och torsdagar 18.30-20.00 på konstgräset.

Väl mött!

Tränarna!

Fotografering
2018-04-05 07:55
Godmorgon!
Fotograferingen som var tänkt nästa vecka är framflyttad till vecka 21. Vi återkommer med exakta tider när vi vet mer. 

Vill påminna alla som inte hämtat ut sina matchkläder att göra det. Shopen/kansliet är öppen vardagar mellan 9-12 och tisdagar 16.30-19.30.

Anders och Anders


Träning
2018-03-30 20:50
Hej!
Eftersom vädret inte har varit så tillfredsställande för gräsplanerna så hålls de stängda v.14 och eventuellt v.15. Detta innebär att flera lag ska få plats på konstgräset och därför kommer vintertiderna att gälla tills vi hör annat. 
Uteträning torsdag 5/4 17.00-18.30. Lördagen 7/4 är det ingen inomhusträning. 

Passar på att bjuda in till träning på tisdag 3/4 nere på Bulltofta rekreationsområde med fokus på kondition. Samling 17.30 vid Bulltofta motionscenter och vi kör 45-60 min. Föräldrar är välkomna att hänga på. Snöra på löpskorna så kör vi.

Vid frågor hör av er!

Anders Asplund
Minicup Höllviken
2018-03-26 13:57

Känns som om våren är här! Träningsmatcherna är igång och Husie P07 laddade inför en ny säsong med träningscup i Höllviken söndagen den 25 mars.


Husie ställde upp med två lag, och matcherna spelades så att vi alla kunde vara publik och supportrar åt varandras lag. Matcherna spelades i tre perioder x 15 minuter. Tyvärr hade flera spelare lämnat återbud, men som tur var fick vi god hjälp av några tappra fotbollskillar från P08. Det gav massor av energi och gjorde att vi taggade till lite extra. 

Rutinerade föräldrar tog på sig understället och fyllde termosar med varm choklad och gillade läget med sommartiden som väckt dem alldeles för tidigt denna morgon.


Klockan nio stod så tio pojkar på tå i nytvättade gröna husietröjor och hälsade på ett gäng helsingborgare i röda tröjor. Domaren blåste i visselpipan, pojkarna gnuggade sömnen ur ögonen och så var vi igång! Äntligen! Efter en försiktig inledning var det Husie som gjorde första målet; ett fint mål av en kille med tröjnummer 4 på ryggen! Sedan blev det en riktig kämpamatch mellan två jämnstarka lag. HIF hade lite mer bollinnehav och var lite säkrare både i passningar och positioner, men Husie kämpade på bäst och gav aldrig upp. Mot slutet fick även Husie igång ett fint passningsspel och lyckades hämta upp 3-5 till 5-5 som blev ett rättvist slutresultat. Fin insats av båda lagen.


I andra matchen mötte det andra husielaget Kulladal. Husie tog snabbt ledningen och domaren hade efter ett tag noterat 6 mål för Husie och 2 för Kulladal. Reglerna tillåter då att det lag som ligger under får plocka in ytterligare en spelare, för att göra matcherna mer jämna, och så blev det också. Matchen blev dessutom mer spännande och så ska det ju vara. Med bra supporterstöd från föräldrar och kompisar blev slutresultatet 6-6. Kanske inte helt rättvist, men jämnt och spännande.


Husie mot Höllviken blev sedan en härlig match som länge stod och vägde. Båda lagen var ordentligt uppvärmda och taggade, och visade att de båda ville vinna matchen. I mitten av andra halvlek gjorde sedan Husie två snabba mål och då trodde vi nog att matchen var avgjord. Men Höllviken kämpade på, det var en tät och intensiv match och Höllviken jämnade ut i målprotokollet. Det var ovisst länge, men till slut hade Husie ändå den bästa inställningen och jobbade lite hårdare, revanschsugna efter förlusterna vi åkte på mot Höllviken i träningsmatcherna för två veckor sedan. Matchen slutade 6-2 till Husie. Välförtjänt och så himla bra kämpat! 


Husie mot Staffanstorp blev en härlig målrik match som välförtjänt vanns av Husie med 8-3. Inledningsvis dominerade Staffanstorp men vår målvakt gjorde en fantastisk förstaperiod och räddade en straff och flera frilägen. Jubel bland spelare och åskådare och visst ska sådant firas lika mycket som när någon gör mål! Husiekillarna, både 07:or och 08:or, inspirerade verkligen varandra och alla höjde sig och gjorde en väldigt fin match. Härlig vinst!  


Sedan ännu en match mellan Husie och Staffanstorp, som också kommer att mötas i serien under våren. Killarna spelade fint, visade både spelförståelse och passningssäkerhet. Nu hade vi börjat vänja oss vid planerna som till den här säsongen blivit avsevärt mindre. Flera fina individuella prestationer men också fint samarbete och laganda. Ännu en målrik match och lagen följdes länge åt. Staffanstorp ledde flera gånger under matchen, men Husie visade fin moral i sista perioden och kämpade ikapp och jämnade ut från 2-4 till 4-4. När matchen då stod och vägde, hade Husie ett fint anfall med ett fantastiskt skott i ribban där bollen gick rakt upp och sedan träffade ribban igen på vägen ner, men där på returen lyckades vi inte få in bolluslingen. Istället gjorde Staffanstorp en vass kontring som resulterade i mål. Sånt som händer. Till slut rasslade det iväg till slutresultatet 8-4 till motståndarlaget. Vi får ändå ta med allt det goda: killarnas fina inställning genom alla matcher, kämparandan och de många målen, fina assisterna, säkra brytningarna och fantastiska målvaktsräddningarna! 


Sista matchen mellan andra husielaget och Höllviken blev en riktigt spännande avslutning! Ett tag böljade matchen fram och tillbaks med vassa chanser åt båda hållen på ett sätt som fick tränarna att kippa efter andan. Båda lagen kämpade enormt och vägrade ge upp! Slutresultatet 2-2 kunde lika gärna varit 8-8 med tanke på chanserna, men väldigt fint målvaktsspel från båda lagen höll siffrorna nere.


Tack till alla fantastiska husiekillar och föräldrar som var med! 

Vi ses under våren på matchdagarna! Ladda gärna med nya hejarklacksramsor och förbered er på att vi behöver insatser i kiosken på hemmamatcherna! Ju fler vi är, desto roligare blir det!

Minicup Höllviken
2018-03-26 13:56
Husie Vit efter sista matchen mot Höllviken.
 
 
Sociala
Våra Partners