Välkommen till Husie IF U16
Vill du provträna med Husie IF U16 så är du varmt välkommen att kontakta oss innan träningarna. 

Träningstillfällen:
Måndag 17.30-19.00
Onsdag 17.30-19.00

Samling i omklädningsrummen vid Husiegårds IP 17:15 

Kontakt:

Elbasan Seljmani

Huvudtränare

0722-675010


Nils Bröden

Assisterande tränare

073-061 62 47


Nick Maqedonci

Lagledare

0701-456327

8-dels final DM
2018-04-24 11:41
Imorgon är det dags för 8-dels final i DM. Motståndet är 
IFK Klagshamn som är hemma laget. 

Välkomna för att stötta laget till ett avancemang! 

Tid: 19.00
Plats: Klagshamns IP 
Dag: Onsdag 25/4

Välkomna önskar
Ledarna
Trenden måste brytas!!
2018-04-22 19:24

Vi åker till Trelleborg för vår 3:e match i serien mot ett duktigt TFF som spelar en bra fotboll med mycket folk i sitt anfall. 


Men killarna börjar bra och gör en fin match till att börja med, TFF gör sitt första mål efter knappt 6-7 minuter spel. Laget fortsätter att kämpa och vi får snabbt in ett kvitteringsmål samt ett ledningsmål. TFF blir lite skakade och börjar gnälla på domaren samt hela tiden vara på honom vad gäller hans domslut. 


Tråkigt nog en domare som skulle börja ta deras gnällande till förfogande också. Efter spel på 20-25 min så får tränaren i Husie IF en tillsägelse att låta domaren göra sitt jobb och där tar diskussionen slut, inget mer kommer från Husies sida. En diskussion domaren inte väljer att ta med TFF tränare som konstant hackar på domarens beslut som till sist får nästintill allt med sig. Nog om domaren som egentligen är där för att göra ett rättvist jobb men där det blev mer av ett orättvis dömande som leder till att de får en straff som absolut inte skulle vara det.  


Killarna fortsatte kämpa men tyvärr ingenting som skulle hålla sig i längden då man börjar tappa humöret och koncentrationen där vi släpper in 2-2,3-2,4-2 men sedan vaknar killarna och pressar återigen och får till 4-3 kvittering och hopp om vändning finns där. Och sedan börjar domaren gå emot allt i vår väg och vi får ingen empati alls för vår tystnad gentemot honom och hans team men väljer att återigen gå på TFF spår som fortfarande skriker på domaren. Psyket orkar inte mer och killarna tappar lite hopp och TFF gör sitt 5-3 mål som blir slutresultatet. 


Väldigt bra jobb från killarna trots förlusten. Den här tråkiga trenden måste brytas, därför behöver vi kanske gå tillbaka till grunderna i fotbollen. 


Tack till alla föräldrar som var på plats och stöttade oss. 


Varma hälsningar

Ledarna 

Borta match mot Trelleborgs FF
2018-04-21 12:02
Imorgon är det dags för den 3:e matchen i serien för Husie IF U16. En match som kommer kräva väldigt mycket från laget där vi måste jobba hårt och hjälpa varandra. Det kommer bli roligt att se hur killarna ställer in psyket vid en sådan här match. 

Det är 3 poäng som gäller och inget annat!! 

Vi välkomnar alla att komma ut till Trelleborg för att stötta laget på bästa möjliga sätt. 
 
Tid: 11:00
Plats: Östervångsstadions IP 
När: Imorgon 

Varmt välkomna
Ledarna
Otur är förnamnet!
2018-04-15 17:47

Det blev en match där vi absolut inte skulle sätta chanserna vi skapade. En match där vi var bollförande och skapade så pass många chanser att det nästan var ledarnas tur att försöka göra mål. Men den ville inte alls in idag och det resulterade i att vi blev straffade. Vi skakar om Mjällby och chockar dem genom vår höga press som snabbt resulterat till 2-0 ledningen med ännu fler chanser att göra fler mål på. Men sedan börjar laget slappna av lite och Mjällby chockar oss där man har 2 chanser och kvitterar till 2-2 innan pausen. 


Andra halvlek börjar vi exakt som första och Mjällby är fortfarande inte med i matchen rent spelmässigt och vi skapar återigen chans efter chans men inget boll går in som den ska. Killarna visar bra kämparanda, de är fantasifulla stundtals i matchen och jobbar på väldigt bra. Tyvärr så får de en hörna som går olyckligtvis in i mål. 


Killarna kämpar på och skapar chanser återigen men det räcker inte till. Matchen slutar 2-3 och något vi måste ta med oss är att sätta våra chanser. 


Tack till alla som var med oss stöttade oss. 


Tack till domarteamet! 


Varma hälsningar

Ledarna


Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Husie IF, 11/04 09:51 
Husie IF, 07/04 08:27 
Husie IF, 04/04 21:38 
 
Sociala
Våra Partners