Husie IF P 03
Husie IF P03

Silver i Gais Open 2017
2017-11-10 06:36
Trötta killar precis hemkomna från Göteborg efter finalen
Gais Open, en av de största turneringarna i Sverige som håller hög klass. Det vimlar av svenska elitklubbar i cupen. Trots detta åker vi dit utan respekt. Målet var satt högt. Vi ville förbättra förra årets brons. Lottningen blev tuff där vi ställdes mot duktiga Kalmar FF redan i gruppen. Men med en stor dos skicklighet och en gnutta tur kunde vi ta oss ur gruppen obesegrade. Sedan fortsatte det. Killarna levererade på hög nivå. När vi dippade i spelet så hade vi en fantastisk målvakt som räddade oss och när matcherna närmade sig slutet så växlade vi upp och kunde avgöra matcherna. Detta räckte hela vägen fram till finalen. Där väntade Gais. Tyvärr hade vi inte samma förutsättningar där. Vi hade spelat 3 tuffa matcher dagen innan, Gais hade bara spelat 1 match. Så de var lite fräschare och när vi bjuder de på 1-0 direkt i matchinledningen blir uppförsbacken ännu brantare. Men vi kommer in i matchen och pressar tillbaka Gais ordentligt men deras målvakt storspelar. Dessvärre får de en feldömd hörna som de kan utöka till 2-0 på. I andra halvlek spelar vi underbar fotboll. Vi reducerar tidigt på frispark men sen vill bollen tyvärr inte in mer. Matchen slutar 2-1 till Gais men vi gör en grym match och en fantastisk turnering. Stort grattis till silvret killar!! 

Guld: Gais
Silver: Husie IF
Brons: Kalmar FF 

Rines provspelar för Manchester United
2017-10-22 19:45
Bild från Expressen

Är man fotbollsintresserad i Sverige så har det nästan varit omöjligt att undgå vad som komma skall. Imorgon lyfter planet till Manchester för Rines och hans pappa Hajriz för en veckas äventyr hos Manchester United. Rines har via sin agent lyckats få chansen till en veckas provspel hos den engelska storklubben. Vi i laget önskar Rines ett STORT lycka till!!


Givetvis kommer vi dela med oss om Rines vecka i England när han kommer hem. 

Malmömästare 2017!!
2017-10-15 18:02

Malmömästare!! För andra året i rad så kan vi titulera oss Malmömästare. Detta året var det BK Olympic som stod för motståndet i finalen. Matchen inledde vi ganska lugnt med stort tålamod. Vi vågade hålla boll och när vi väl gick fram så gjorde vi det med fart vilket vi gjorde med framgång. Sedan flyttade vi fram mer och mer under matchens gång och hade bra kontroll på matchen. Resultatet skrivs till 5-0 till oss efter en fin insats och många läckra mål. Grattis killar till guldet!!

Seriesegrare Skåne A!!
2017-09-24 17:13
Glada killar efter dagens match.

Trots att 2 matcher återstår att spela i Skåne A så säkrade vi idag serievinsten efter en fantastisk säsong med 7 vinster på 7 matcher. Idag tog vi emot tvåan Hässleholms IF hemma. Efter en fin första halvlek där vi ryckte ifrån till 3-0 kändes allting klart. Men med lite darr i slutet så kunde Hässleholm reducera till 3-2 men kom inte närmre. Men vi vinner matchen rättvist och kan titulera oss bäst i Skåne i P14-serierna. 

Seger i premiären för lag 2
2017-08-13 19:53

Seriepremiär för lag 2!!!!! 

Ett Husielag som inte riktigt hämtat sig efter semestrarna. Normalt har vi mellan 25-30 spelare per träning. Efter semestern har vi haft max 15 spelare. Detta gjorde att vi idag fick matcha ett ganska starkt lag. Men till att börja med behövdes det. Bjärred rullade fin boll mellan lagdelarna och lät oss springa. Men efterhand kom vi in i matchen och tog över. Killarna gjorde en bra insats och vi kunde vinna med 3-0. Härligt med seger i premiären. Redan på onsdag ska vi till Bjärred igen då lag 1 ska möta Bjärred i semifinal i DM. Missa inte detta!!

 
Våra Partners