Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Husie P 05
Vi är ett gäng pigga grabbar och ledare som alla älskar fotboll.
Vill du prova att träna med oss är det bara att kontakta oss eller komma ner till en träning.

Träning: 
Husiegård IP, konstgräs

ÄNTLIGEN!
2016-09-22 11:45
I våras var vårt lag i B-serien en match från serieseger. Detta efter en imponerande genomförd säsong med vinst efter vinst. I höstens serie har vi haft det tuffare. Serien inleddes med dåligt spel och tunga förluster. Sedan har alla killar i laget varit flitiga och jobbat hårt på träningarna. Detta har vi märkt i matcherna, men den stolpe in vi hade i våras har varit stolpe ut och slutat med förlust i jämna matcher. 

Förra matchen fick vi äntligen ett kryss - med mersmak.

Igår mot Hyllie så fick killarna äntligen betalt för sitt arbete. De gjorde en fantastisk match mot ett bra Hyllie. Trots att de kvitterade vårt 1-0 till 1-1, vårt 2-1 till 2-2 och 3-2 till 3-3 så fortsatte killarna att köra. De skulle bara vinna - på slutet lossnade det med fina mål till hela 7-3! 

Fantastiskt jobb över hela planen och hela matchen. Killarna spelade som ett LAG och jobbade för varandra. Detta kryddat med några fantastiska målvaktsräddningar och grymma mål.    

Efter matchen stod jag och Stefan och bara njöt och gladdes med killarna.

Riktigt stolt över killarnas insats och riktigt glad för deras skull!

Forza Husie!

/ Jerry
Serieseger!
2016-06-19 13:41
Killarna i P05 har under våren spelat i B- och C-serie. Igår missade vi snöpligt seriesegern i B-serien i sista matchen. Det var riktigt tungt.

Idag såg killarna till att visa vem som "bestämmer". Idag vann vi borta i C-serien mot Staffanstorp med 5-4 och säkrade därmed seriesegern! Detta genom att av 9 matcher vunnit 8 och spelat en oavgjord. Obesegrade! Starkt jobbat killar. I denna serie har alla i laget varit med och spelat. 

Stefan, Amir och jag är stolta över killarnas utveckling detta senaste år. De har nu varit med om att vinna en cup och nu även att kriga i toppen av serier och dessutom vinna en. Den resa killarna har gjort senaste året är grym och imponerande.

Jag är glad och stolt över killarnas prestation. Stort grattis till dem!

/ Jerry  
3:a i Bjärekraftcupen!
2016-05-08 17:57
Idag spelade vi cup i Åstorp. Efter stor dramatik så vann killarna matchen om 3:e pris. Matchen mot Dösjöbro IF slutade 1-1 vid full tid och fick avgöras på straffar...

Det var bäst av 3 straffar som gällde. För oss stegade Victor fram och satte sin, sedan räddade Teo deras straff. Domaren lät den dock gå om - Teo räddar igen! Sedan sätter både Edis och Arnes sina straffar och killarna jublar och firar!

Innan detta dramatiska avgörande så hade vi vunnit 3 av 4 matcher i gruppen. Alla killar i laget kämpade och spelade riktigt bra. Vi förlorade enbart mot Ängelholms FF i gruppen och även i semifinal. Deras lag från vår grupp vann hela cupen. 

Bra jobbat alla killar som var med och spelade idag. Tack även till kollegan Amir och alla föräldrar som var på plats och hejade!

/ Jerry
Vinst även i seriepremiär nr 2!
2016-04-17 14:54
Idag var det dags för seriepremiär nr 2. Även idag så slutade det med vinst för killarna. På ett kallt och blåsigt Bäckagård så spelade killarna en riktigt bra första halvlek. Fina anfall och ett bra försvarsspel gav 3-0 i paus.
 
I andra halvlek så tappade vi till en ledning om bara 4-3, detta orsakat av både tränare och spelare. En kombination av spel på lite ovana positioner, många byten samt att många ville upp och göra mål... killarna la då i en högre växel och det blev seger med 6-3.

Utöver att killarna ute spelade bra så bjöd Teo i första halvlek på en riktig "TV-räddning" när han flög upp och räddade i högra krysset. Tjusigt.

Tack till Bjärred för en bra och trevlig match!

Träning på tisdag och torsdag som vanligt. Denna vecka är det Stefan och Amir som sköter träningarna. Nästa vecka är jag tillbaka som vanligt. Viktigt att alla kommer och tränar. Det är på träningarna man blir bättre!  

Bra jobbat i helgen av killarna!

/ Jerry
Vinst i seriepremiären!
2016-04-16 12:42
Idag drog vårens seriespel igång. Vi inledde med bortamatch mot Heleneholm. Det blev som som alltid mot Heleneholm en jämn och spännande match.

I början av matchen blev vi lite pressade. När vi efter en stund kom in i matchen så spelade killarna stundtals en riktigt fin passningsfotboll. Vi tog över mer och mer i första halvlek och ledde i paus med 3-1. Efter paus var vi åter lite pressade och de gjorde relativt snabbt 3-2, då tog killarna åter tag i matchen och till slut vann vi rättvist med 5-2!

Extra roligt idag:
- Spelade som ett lag, hjälpte varandra över hela planen.
- Inget gnäll på varandra.
- Alla jobbade bra och snabbt hem när vi tappade boll.
- Sist men inte minst, det var passning och rörelse som gällde hela vägen. Detta från Haris i mål fram till den som var i anfallet.

Bra jobbat killar!

Imorgon är det dags för nästa seriematch. Avspark kl 14.00 mot Bjärred, Bäckagårds IP.

/ Jerry  
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Partners