SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Silver i Gåsacupen
2019-10-27 13:11
Efter 0-0 i full tid i finalen, så drog Trelleborg FF det längsta strået i förlängningen.
Vi är grymt imponerad av er kämpainsats. 
Tränarna 
Cup Denmark 2018
2018-08-03 10:34
Frukost innan dagens matcher för killarna.


Länk till deras matcher:Konstgräsrundan i Svarte. Lag grön
2018-04-08 15:37
Lag grön inledde sin serie av matcher med en uddamålsförlust i en match som kunde slutat i en seger för oss. En match där vi är det bättre laget stora delar av matchen leder med 1-0 med 5 minuter kvar. Vi klarar inte av att hålla fokus och tröttheten blir ett faktum och släpper in 2 mål och förlorar matchen. En match som vi i efterhand ändå var nöjda med. Detta med tanke på vårt fina spel. Vår andra match blir ungefär samma historia som den första. En match där vi spelar fin fotboll och är det bättre laget men klarar inte av att sätta våra chanser och det kostar oss matchen. Rent fotbollsmässigt en mycket bra match från vår sida. I den tredje matchen fortsätter vi spela vårt spel och här får vi med oss det resultat vi ville ha. Till skillnad från det två tidigare matcherna så utnyttjar vi våra lägen i denna match. Match fyra blir en repris på match nummer 1 och 2. Ett fint spel från våran sidan utan att utnyttja våra lägen och det kostar oss återigen matchen. En mycket bra genomförd cup som jag anser att vi ska vara nöjda med. Rent fotbollsmässigt mycket fint spel och samarbete.
Konstgräsrundan i Svarte. Lag vit
2018-04-08 15:29
Igår den 7/4 var i Svarte och spelade, det blev fyra matcher för båda våra lagen. Lag vit inledde stark med en fantastisk insatt i första matchen och det dominerade matchen igenom och vann med 3 mål marginal. Andra matchen fortsatte tåget att tuffa på och det såg likadant ut i denna match ett Husie som dominerade och tog en enkel seger. Match nummer tre inleddes på ett bra sätt men efter en kvittering från motståndarna blev det lite segt och vi kom inte upp på den nivån vi tidigare haft i matchen. Sista 5 minuterna lägger vi in en extra växel och gör 2 mål som leder till ytterligare en seger. Det som framkallade att den vi la in en extra växel var en individuell prestation från vår back Begza som tar bollen från egen planhalva driver in offensiv plan halva och skjuter från 15 meter ett stenhårt skott mot bortre krysset som tar stolpen och in i målen. Här fick vi tillbaka energin. Sista matchen går vi in och tror att vi är störst bäst och vackrast det första 5 minuterna med lite för mycket tro på att allt löser sig. Sedan tar vi tag i det och gör 7 mål och vinner vår sista match också. Vi avslutar dagen på bästa möjliga sätt i ett soligt svarte. En mycket bra genomförd cup.

Robin Lausev
Säsongen närmar sig!
2018-03-25 23:34
Snart drar säsongen igång och vi har haft en "liten" försäsong med ett par träningsmatcher. Vi har fortfarande några bitar att jobba på innan allting faller på plats tills säsongen börjar. I några av våra träningsmatcher har vi underpresterat medans vi i andra har överträffat förväntningarna.

Våran försäsong inleddes med ett "derby" mot Kvarnby IK på Bäckagård. En match som slutar 1-1. En match där vi är det bättre laget i stora delar av matchen men sätter inte våra chanser. Vi har en svacka i matchen som kostar oss 1 mål och vi får en straff emot oss. En straff som Bleon hur säkert som helst räddar.

Nästa match på vår försäsong var mot Hyllie IK på hemmaplan. Här spelade vi med två lag. Den dagen inleddes med snöskottning av planen för att det skulle bli någon match överhuvudtaget. Under den första matchen var det fortfarande ganska mycket snö på planen vilket inte underlättade för vårt spel. Men det var lika för alla. Vi kommer inte riktigt upp i den nivån vi kan spela på och det blir en förlust. Match nummer två mot Hyllie IK. Här hade snön försvunnit helt och t.om solen tittade fram. Här kommer vi heller inte upp i den nivån vi är på trots stundtals väldigt fint spel och väldigt fina kombinationer så blir det en förlust.

Nästa stop på vår försäsong var på hemmaplan igen denna gången mot Svedala IF. Första matchen så saknas det små detaljerna. Vi missar markering vi är inte lika hungriga och aggressiva som Svedala är och det kostar oss matchen. Den andra matchen den också mot Svedala gör vi precis det som vi inte gjort i första match. Allting faller på plats och vårt spela rullar på fint. Vi har ett grymt passningsspel med mycket rörelse och fantasi. Vilket resulterar i en vinst.

Nästa helg väntar GIF Nike i Lomma som är vårt sista stopp på försäsongen.

Trevlig vecka på er allihopa. Robin Lausev
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Klädpartner
Partners