SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hej!
2020-10-18 11:31
                    
Välkomna till HUSIE IF P06´s Hemsida,

Inom P06 jobbar vi aktivt för att leva upp till våra ledord:
Gemenskap-Glädje-Stolthet-Prestation

Detta innebär att vi har en bra gemenskap inom gruppen, vi känner glädje och skall tycka att det är roligt att komma till träningarna, vi känner stolthet över vår förening och vårt lag, samt att vi alltid ger 100% på träning och match.

Snabb uppdatering om nuläget!

Nu är serien slutspelad och killarna har verkligen gett sitt yttersta under säsongen, men detta är endast början av vår långa resa ihop. Under de kommande veckorna kommer vi ha väldigt många träningsmatcher. Eftersom vi i ledarstaben "Ahmed, Evvel ,Joseph och Magnus" är överens om att vi behöver utöka våra träningstillfällen så har vi nu utökat till 3 träningspass i veckan och minst en match per vecka nu när serien är slutspelad. Vi har även nu ett instagram konto " Husieifp06" där vi uppdaterar videos och bilder på våra träningar och matcher. 

Våra träningstider är - 
Tisdagar kl. 18:30 -20:00  Husiegårds IP, Konstgräset 

Torsdagar kl. 18:30 - 20:00 Husiegårds IP, Konstgräset

Fredagar kl. 17:30-19:00  Husiegårds IP, Konstgräset


P06 har blivit inbjudna till o spela Halör Invitational i Höllviken under höstlovet och vi ser verkligen fram emot och vara med o möta de bästa lagen. Vi kommer även delta i turneringar som JAIF-Cupen , Kristanstad Arena Cup och Skånecupen och mer kommer det att bli. 

Sugen på o provträna hos oss? 
Kontakta Ahmed Fakhro på - 0736221718 

Ny huvudtränare för Husies P06
2020-10-04 13:39

Ny huvudtränare är klar för Husie IF P06. Ahmed Fakhro, med flera års erfarenhet som spelare för ett antal seniorlag i Skåne. Ahmed är en viktig bricka i Husie:s satsning på vårt talangfulla P06-lag.

 

 Nya bra spelare är på ingång och är du som P06-spelare intresserad av att PROVA på i Husie IF P06 så tveka inte att höra av dig till Ahmed på – 0736221718

 

Ett par ord från Ahmed Fakhro, ny huvudtränare i Husie IF P06:

 

"Jag står för en passningsinriktad fotboll med högt bolltempo. Gärna med ett strukturerat aggressivt försvarsspel. Vidare ställer jag höga krav på min omgivning och förväntar mig att man ställer upp för varandra och jobbar hårt. Är väldigt glad över att ha kommit till Husie IF och att jag får möjligheten att arbeta med unga utvecklingsbara spelare. 

Silver i Gåsacupen
2019-10-27 13:11
Efter 0-0 i full tid i finalen, så drog Trelleborg FF det längsta strået i förlängningen.
Vi är grymt imponerad av er kämpainsats. 
Tränarna 
Cup Denmark 2018
2018-08-03 10:34
Frukost innan dagens matcher för killarna.


Länk till deras matcher:Konstgräsrundan i Svarte. Lag grön
2018-04-08 15:37
Lag grön inledde sin serie av matcher med en uddamålsförlust i en match som kunde slutat i en seger för oss. En match där vi är det bättre laget stora delar av matchen leder med 1-0 med 5 minuter kvar. Vi klarar inte av att hålla fokus och tröttheten blir ett faktum och släpper in 2 mål och förlorar matchen. En match som vi i efterhand ändå var nöjda med. Detta med tanke på vårt fina spel. Vår andra match blir ungefär samma historia som den första. En match där vi spelar fin fotboll och är det bättre laget men klarar inte av att sätta våra chanser och det kostar oss matchen. Rent fotbollsmässigt en mycket bra match från vår sida. I den tredje matchen fortsätter vi spela vårt spel och här får vi med oss det resultat vi ville ha. Till skillnad från det två tidigare matcherna så utnyttjar vi våra lägen i denna match. Match fyra blir en repris på match nummer 1 och 2. Ett fint spel från våran sidan utan att utnyttja våra lägen och det kostar oss återigen matchen. En mycket bra genomförd cup som jag anser att vi ska vara nöjda med. Rent fotbollsmässigt mycket fint spel och samarbete.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Facebook/Instagram
Huvudsponsor
Sponsorer