Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Träningstider P06

Husiegård IP, konstgräs plan1


Tisdagar kl. 18:30-20:00

Torsdagar kl. 17:00-18:30


Välkomna

Cup Denmark 2018
2018-08-03 10:34
Frukost innan dagens matcher för killarna.


Länk till deras matcher:Tagning!
2018-07-05 16:46
Vi har nu startat en youtube kanal där vi kommer lägga upp lite klipp från både träningar och matcher. Häng gärna med genom att prenumerera på kanalen så att ni inte missar när något nytt kommer upp. Här nedan finns en länk som ni kommer direkt till kanalen genom 

Konstgräsrundan i Svarte. Lag grön
2018-04-08 15:37
Lag grön inledde sin serie av matcher med en uddamålsförlust i en match som kunde slutat i en seger för oss. En match där vi är det bättre laget stora delar av matchen leder med 1-0 med 5 minuter kvar. Vi klarar inte av att hålla fokus och tröttheten blir ett faktum och släpper in 2 mål och förlorar matchen. En match som vi i efterhand ändå var nöjda med. Detta med tanke på vårt fina spel. Vår andra match blir ungefär samma historia som den första. En match där vi spelar fin fotboll och är det bättre laget men klarar inte av att sätta våra chanser och det kostar oss matchen. Rent fotbollsmässigt en mycket bra match från vår sida. I den tredje matchen fortsätter vi spela vårt spel och här får vi med oss det resultat vi ville ha. Till skillnad från det två tidigare matcherna så utnyttjar vi våra lägen i denna match. Match fyra blir en repris på match nummer 1 och 2. Ett fint spel från våran sidan utan att utnyttja våra lägen och det kostar oss återigen matchen. En mycket bra genomförd cup som jag anser att vi ska vara nöjda med. Rent fotbollsmässigt mycket fint spel och samarbete.
Konstgräsrundan i Svarte. Lag vit
2018-04-08 15:29
Igår den 7/4 var i Svarte och spelade, det blev fyra matcher för båda våra lagen. Lag vit inledde stark med en fantastisk insatt i första matchen och det dominerade matchen igenom och vann med 3 mål marginal. Andra matchen fortsatte tåget att tuffa på och det såg likadant ut i denna match ett Husie som dominerade och tog en enkel seger. Match nummer tre inleddes på ett bra sätt men efter en kvittering från motståndarna blev det lite segt och vi kom inte upp på den nivån vi tidigare haft i matchen. Sista 5 minuterna lägger vi in en extra växel och gör 2 mål som leder till ytterligare en seger. Det som framkallade att den vi la in en extra växel var en individuell prestation från vår back Begza som tar bollen från egen planhalva driver in offensiv plan halva och skjuter från 15 meter ett stenhårt skott mot bortre krysset som tar stolpen och in i målen. Här fick vi tillbaka energin. Sista matchen går vi in och tror att vi är störst bäst och vackrast det första 5 minuterna med lite för mycket tro på att allt löser sig. Sedan tar vi tag i det och gör 7 mål och vinner vår sista match också. Vi avslutar dagen på bästa möjliga sätt i ett soligt svarte. En mycket bra genomförd cup.

Robin Lausev
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Partners