Konstgräsrundan i Svarte. Lag grön
2018-04-08 15:37
Lag grön inledde sin serie av matcher med en uddamålsförlust i en match som kunde slutat i en seger för oss. En match där vi är det bättre laget stora delar av matchen leder med 1-0 med 5 minuter kvar. Vi klarar inte av att hålla fokus och tröttheten blir ett faktum och släpper in 2 mål och förlorar matchen. En match som vi i efterhand ändå var nöjda med. Detta med tanke på vårt fina spel. Vår andra match blir ungefär samma historia som den första. En match där vi spelar fin fotboll och är det bättre laget men klarar inte av att sätta våra chanser och det kostar oss matchen. Rent fotbollsmässigt en mycket bra match från vår sida. I den tredje matchen fortsätter vi spela vårt spel och här får vi med oss det resultat vi ville ha. Till skillnad från det två tidigare matcherna så utnyttjar vi våra lägen i denna match. Match fyra blir en repris på match nummer 1 och 2. Ett fint spel från våran sidan utan att utnyttja våra lägen och det kostar oss återigen matchen. En mycket bra genomförd cup som jag anser att vi ska vara nöjda med. Rent fotbollsmässigt mycket fint spel och samarbete.
Konstgräsrundan i Svarte. Lag vit
2018-04-08 15:29
Igår den 7/4 var i Svarte och spelade, det blev fyra matcher för båda våra lagen. Lag vit inledde stark med en fantastisk insatt i första matchen och det dominerade matchen igenom och vann med 3 mål marginal. Andra matchen fortsatte tåget att tuffa på och det såg likadant ut i denna match ett Husie som dominerade och tog en enkel seger. Match nummer tre inleddes på ett bra sätt men efter en kvittering från motståndarna blev det lite segt och vi kom inte upp på den nivån vi tidigare haft i matchen. Sista 5 minuterna lägger vi in en extra växel och gör 2 mål som leder till ytterligare en seger. Det som framkallade att den vi la in en extra växel var en individuell prestation från vår back Begza som tar bollen från egen planhalva driver in offensiv plan halva och skjuter från 15 meter ett stenhårt skott mot bortre krysset som tar stolpen och in i målen. Här fick vi tillbaka energin. Sista matchen går vi in och tror att vi är störst bäst och vackrast det första 5 minuterna med lite för mycket tro på att allt löser sig. Sedan tar vi tag i det och gör 7 mål och vinner vår sista match också. Vi avslutar dagen på bästa möjliga sätt i ett soligt svarte. En mycket bra genomförd cup.

Robin Lausev
Säsongen närmar sig!
2018-03-25 23:34
Snart drar säsongen igång och vi har haft en "liten" försäsong med ett par träningsmatcher. Vi har fortfarande några bitar att jobba på innan allting faller på plats tills säsongen börjar. I några av våra träningsmatcher har vi underpresterat medans vi i andra har överträffat förväntningarna.

Våran försäsong inleddes med ett "derby" mot Kvarnby IK på Bäckagård. En match som slutar 1-1. En match där vi är det bättre laget i stora delar av matchen men sätter inte våra chanser. Vi har en svacka i matchen som kostar oss 1 mål och vi får en straff emot oss. En straff som Bleon hur säkert som helst räddar.

Nästa match på vår försäsong var mot Hyllie IK på hemmaplan. Här spelade vi med två lag. Den dagen inleddes med snöskottning av planen för att det skulle bli någon match överhuvudtaget. Under den första matchen var det fortfarande ganska mycket snö på planen vilket inte underlättade för vårt spel. Men det var lika för alla. Vi kommer inte riktigt upp i den nivån vi kan spela på och det blir en förlust. Match nummer två mot Hyllie IK. Här hade snön försvunnit helt och t.om solen tittade fram. Här kommer vi heller inte upp i den nivån vi är på trots stundtals väldigt fint spel och väldigt fina kombinationer så blir det en förlust.

Nästa stop på vår försäsong var på hemmaplan igen denna gången mot Svedala IF. Första matchen så saknas det små detaljerna. Vi missar markering vi är inte lika hungriga och aggressiva som Svedala är och det kostar oss matchen. Den andra matchen den också mot Svedala gör vi precis det som vi inte gjort i första match. Allting faller på plats och vårt spela rullar på fint. Vi har ett grymt passningsspel med mycket rörelse och fantasi. Vilket resulterar i en vinst.

Nästa helg väntar GIF Nike i Lomma som är vårt sista stopp på försäsongen.

Trevlig vecka på er allihopa. Robin Lausev
2:a i SIF-Cupen
2016-08-15 12:31

Dessa duktiga killar tog sig obesegrade fram till finalen i Svedala Cupen.

Där mötte dem Bk Olympic som var några nummer för stora.

Tack för en super rolig dag och jättebra spelat.

 

Grattis till andra placeringen!

 

Magnus & Magnus

Js knatte cup Skurup
2015-08-23 16:37
Tack för en trevlig dag i Skurup.
Och ett stort beröm till killarna som kämpade i värmen.
2015-01-28 21:39

P 06 tackar för året!

Vi har haft ett fantastiskt år i pojkar 06. Den har under hösten bestått av en blandning av matcher och träningar där pojkarna visat upp de förmågor de utvecklat under vår och sommar. Det stora arbetet gjordes under Bulltoftaturneringen.

Efter att ha arrangerat bulltoftaturneringens vår och höst säsong under några år har nu Pojkar 06 avslutat detta kapitel. Föräldrarna har gemensamt kämpat i solsken och vind, regn och storm. Vi har grillat, ställt upp mål, skrattat med domare och sålt en hel massa kakor, klubbor och kaffe.
Våra tränare har utvecklat laget till att bli mer taktiskt medvetet genom att motivera och pusha grabbarna. Tillsammans har föräldrar och ledare hejat på våra pågar.

Och som dom har spelat. Våra grabbar har utvecklats mycket, definitivt individuellt, men kanske än mer i lagspelet. Mittfältare har börjat göra löpningar, anfallare har följt med bakåt, backar har deltagit i presspelet och vi har lyckats vända matcher som varit på väg att rinna oss ur händerna. Dessutom har lagkassan fått ett betydande tillskott. Med detta sagt lämnar vi härmed över stafettpinnen till P07 och P08 och tackar för oss med att utbrista:
Bulltoftaturneringen är slut-länge leve Bulltofta!
Mvh//Andreas
 
Sociala
Våra Partners