SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lördagen den 21 oktober var startskottet till en framtida tradition i föreningen, Husie IF-dagen 2017. Denna dag kom 530 spelare, ledare, föräldrar, släkt och vänner ner till Husiegårds IP för att medverka på Husie IF-dagen. Där fanns en oerhört populär popcornmaskin, en fiskedamm med dagens längsta kö och såklart kast med fotbollsskon. 

Husie IF tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling har för avsikt att göra Husie IF-dagen till en årlig händelse. Med detta vill vi också välkomna dem som en huvudpartner till föreningen. Denna dag markerade starten på ett långsiktigt samarbete mellan oss. Svensk Fastighetsförmedling brinner för ungdomsfotbollen och kommer bidra starkt till att Husie IF kan fortsätta sin fina tradition som ungdomsförening. 


Det blev en riktigt härlig dag med massor av gott snack och fina utmärkelser. Vi är oerhört glada och stolta över alla som bidrog till att göra denna dag till en minnesvärd händelse. Dennis Jansson och Marcus Sahlén tillsammans med Maria Möller och Erik Bengtsson från Svensk Fastighetsförmedling var de som planerade och iscensatte dagen. Peter "Bagarn" Maurer höll i mikrofonen.


De hade stor hjälp av alla spelare i F03/04 att grilla, rigga, köra fiskedamm och hålla ordning. Stort tack för det till hela laget. Tack även till ledarna Dragan Grujic, Carola Svensson, Tomas Wagner, Linda Mattisson och Maksim Romanko för fina insatser med laget. Kommande Husie IF-dagar kommer ett av våra ungdomslag fortsatt vara med i arrangemanget. 


Tack till Brandkåren Jägersro för att ni kom ner med två bilar och förgyllde dagen för många. 

Tack till Malmö Allstars cheerleaders för att ni visade upp er och hejade på Husie under matchen. 

Tack till A-lagets målvakt Felix Maurer som högst troligen räddade flest straffar i landet denna dag.


En extra krydda denna dag var att Husie IF-profilerna Jenny Engwall och Hasse Mattisson var med och delade ut varsitt pris samt minglade friskt nere på plan. 


Vill rikta ett tack till hela kansliet för insatsen som bollplank och handräckning innan och under arrangemanget. Ett tack också till frivillige Marius Popp som bland annat hjälpte till med grillen hela dagen. 


Detta var utmärkelserna som delades ut.Ture Petterssons Stipendium 

Ett stipendium instiftat 2017 och som får sitt namn från Husie IFs grundare och första ordförande. Årligen avsätter Husie IF 20 000 kronor till stipendiet. Nomineringar tas in under året och en kommitté tar beslut på vem som får ta del av stipendiet. Mer info om detta kommer på hemsidan.Husie IF Hedersmedlem

Mats ”Kracke” Andersson - för 52 års arbete i klubben.

Ett ödmjukt tack till Mats för allt han gjort för de lag han varit inblandad i under sina otroliga 52 år. 

Mats får alla framtida medlemsavgifter betalda av föreningen. Svensk Fastighetsförmedlings Vandringspris

Isabella Grujic från F03/04 - uttagen till att representera serbiska F15-landslaget på läger i juli. 

Husie IF gratulerar och önskar Isabella stort lycka till. Vi ser fram emot att följa hennes fortsatta utveckling. Årets prestation Flickor

Flickor 03/04

För att obesegrade och med 14-1 i målskillnad vinna Eskilscupen 2017

Dessutom enligt uppgift ett snygg agerande även utanför planen

Stort grattis till spelare och ledareÅrets prestation Pojkar

Pojkar 03

För att ha tagit sig till final i Distriktsmästerskapet, vinst i Malmömästerskapet, blivit femma i inofficiella SM I Karlstad och toppat allt det med att även vinna Skåneserien obesegrade. En enorm insats, stort grattis till spelare och ledare. 

  


Föreningens yngsta medlem

Ismael Johansson El Kabbeh, född 15 oktober 2012.

Ismael får en Husie IF träningströja.Fair Play priset

Går till Pojkar 06

Under en cup i Arlöv inträffade en incident där en av lagets anfallare krockade med motståndarlagets målvakt. Denne blir skadad och får bytas ut i matchen. Efter matchen går hela laget fram och frågar målvakten hur det är och berömmer honom samtidigt för fint spel. 

Tävlingsledningen för cupen gav laget fint beröm för detta efter prisutdelningen. Det ska tilläggas att laget även presterade mycket fin fotboll under cupen.  

    


Årets Eldsjälar

Mats ”Kracke” Andersson - Presentation överflödig, 52 år i föreningens tjänst - i sanning eldsjälarnas eldsjäl!

Lasse Ohlsson - År efter år är han Herr A behjälplig, alltid ovärderlig att hålla i när åskan går

Marcus Sahlén - Bland annat för digitaliseringen av föreningen samt för sin energi och driv i föreningens tjänstHedersomnämnande - Kansliet

Madeleine Waldholm

Dasmir Useinovski

Helga Kringleh

För att de sköter det dagliga och gör det med den äran, år efter år..Vinnare av Kast med Fotbollsko - en spelare från P05. Stort grattis till en Selectboll skänkt av Capello.

Vinnare på Inträdeslotten blev tre stycken på grund av ett organisatoriskt misstag. Stort grattis!

Vinnare av Tipsrundan vann biljetter till MFF-Familjeläktaren. Stort grattis!


Tack till Markos Chark för de goda korvarna.


Än en gång - stort tack till alla som var med och gjorde dagen till en minnesvärd och givande dag. 

Nu tittar vi framåt mot 2018!Husie IF

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook/Instagram
Huvudsponsor
Sponsorer