SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Åkarps IF
0 - 11
Husie IF
Åkarps IF0 - 11Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 april, 13:00
Plats:Åkarps IP, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130342011
Samling:11:40, Åkarps IP
Aktivitetsinfo: Behöver man skjuts från Husiegård så meddela detta i kallelsen eller på sms till Mathias.
Grön målfest och ännu en trepoängare i ett underbart fotbollsväder
2019-04-20 15:00
Vi saknade ordinarie fotograf Mats Borg vilket märks - dock klarade vi få en härlig lagbild och två bilder på glada spelare..

190420, Åkarps IP gräs, div 4 sv, 2x45 min, 11-manna


Rezen Yzden • två mål

Nina Törnvall • två mål

Julia Barte • ett mål

Nellie Zielinski • två mål

Alexia Kacaniklievska • två mål

Moa Lindén • två mål


assist: Julia Barte 4, Moa Lindén 3, Rezen Yzden 2, Lina Langebro 1, Elisa Zuta 1

--------------------------------------


Påskafton bjöd på nästintill perfekta förutsättningar för bra fotboll och det var ett bra gäng spelsugna tjejer som gästade Åkarps IP. 


Viljan att följa upp premiären med ännu en trepoängare var stark inför matchen. Vi har siktet inställt på hög tabellplacering och vill ta de viktiga bortapoängen med oss hem. Och som vi gör det!!

Det var ett hungrigt Husie IF som för dagen bjöd på ett bra och varierat anfallsspel. Det fanns tålamod och noggrannhet i speluppbyggnaden och rejält med fart i omställningarna. Hela elva mål framåt och de grönklädda höll i taktpinnen under hela matchen. 


Bollen rullade dock inte in i mål av sig själv utan det krävdes ett hårt och väl utfört arbete av tjejerna. Vi jobbar för varandra under hela matchen och lyckas hålla farten och intensiteten uppe under andra halvlek trots ett  tungsprunget gräs. De gånger Åkarp oroade oss var Therese säker som sista utpost.


Givetvis glädjer vi oss åt sättet vi genomför matchen på, tre nya poäng och att vi gör många mål framåt men det var riktigt skönt att även nollan bakåt hölls intakt. Det känns också mycket bra att vi får 6 st målskyttar i matchen. Några av dem gör dessutom sina första mål i den gröna tröjan. 


Tyvärr fick Nina utgå skadad i slutet av första halvlek. Vi hoppas att foten repar sig snabbt och att Nina snart är tillbaka på planen igen.


Tack till Åkarp samt publik för en trevlig tillställning.


Nästa match spelas på lördag 27/4 klockan 11:00 då vi välkomnar Backarnas FF till Husiegård!



/Mathias


<< Tillbaka

 
 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners