160402, Kirsebergs IP, konstgräs, 2x45 min, träningsmatch BK Flagg-Husie  2-4

Denna match får man kanske kalla ett bra genrep inför seriespelet som börjar nästa vecka.
Idag var vi både bättre, kompaktare och vassare i avsluten än fjolårets seriekollegor BK Flagg som även i år spelar i trean.

Hörde att det viskades runtom plan att Flagg inte hade ordinarie målis etc. etc...
Kan tillägga att det unga Husie ställde upp med halva Juniorlaget idag.

Många av dessa juniorer kommer säkert att få chansen i årets div. 4 och vi ser fram emot detta i både A och U-lag.

Nico 0-1 i den 12 min. efter ett fantastiskt starkt förarbete  av Ralle.
0-2 kommer 10 minuter senare efter en fin framspelning av Tobbe.. Nico i djupled igen!
Halvtid och vi var piggare på alla positioner.

Flagg skapade inte mycket i denna halvlek. Dom röde försökte konstant slå in bollar mellan våra mittbackar men dessa avstyrdes relativt lätt av firma Gani/Rickie.

I andra är Flagg lite piggare men kommer ändå inte igenom vårt mittfält som planerat. Jocke blir tyvärr utvisad i 50:de minuten efter ett tveksamt domslut som likaväl kunde varit åt andra hållet..men en eftersläng är en eftersläng och domaren stod nära.

Träningsmatch och en ny spelare in (Rijad) så att manskapet fortfarande bestod av en 11:va i båda lagen.

Vi får en frispark utifrån vänster i den 65:e minuten efter att Flagg tryckt på en del mot Husiemålet. Frisparken via Nico når Gani som läckert placerar in den via studs i fel hörn för målisen. 0-3 !

0-4 sätter Nico (nästan ett äkta hattrick :) från 35 meter (frispark).

20 minuter innan slutet görs en del nödvändiga byten vilka innebar att tempot sjönk lite på både mittfält och i anfall. Flagg kände av detta och överaskade Husie med två snabba mål.
Dock var segern aldrig ett diskussionsämne. Husie var helt enkelt bättre och vann hur rättvist som helst.

Stort tack till Flagg och ett stort lycka till i deras serie..