När vi är vakna är vi riktigt bra...
2016-09-04 17:57
Förlust mot LB med 2-0 (1-0)
160904, Brovallen Bunkeflo, gräs, 11-manna, 2x45 min, seriespel div.4 västra.

Men när vi sover redan från början och släpper igenom LB via mittfält/försvar i den 2:a minuten så dom enkelt kan placera 1-0 bakom vår målis då blir det tungt, tungt, tungt...

Vi måste vara ärliga och fråga oss varför? Varför gör vi inte det enkla? Sätter våra chanser..och vi hade en del chanser vill jag lova !

Ex. Rijad till Rickie i den 7:de och skott som letar sig centimeter utanför..
Frisparkar i vår favör där vi står och sover på andra-bollarna och ständiga felbedömningar i passningsspelet under långa perioder.

LB väntade på våra misstag och vi gjorde det lätt för dom. Hålla oss till instruktioner i anfallsspelet var tyvärr inte intressant.

Vi släpper vi in LB så j-drans lätt i matchen och gör det riktigt lätt för dom genom att envisas med att slå långa bollar på Sopi och hans kamrater i backlinjen..

Emellanåt spelar vi bländande anfallsfotboll men lyckas tyvärr inte på den sista fjärdedelen..Istället punkterar LB matchen i den 82:a minuten där deras kapten Christian Benkö sätter 2:an och vi får se oss besegrade.

Ibland har vi fantastiska lägen men förvaltar dom riktigt dåligt...
Vi ligger där vi ligger i tabellen för att skärpan och koncentrationen/disciplin i det vi gör på plan saknas..kommentarer på detta?

För dåliga fotbollsspelare har vi inte..det kan ingen påstå..Besluten vi tar på plan är emellanåt riktigt dåliga och ödesdigra för resultatet i många av matcherna.

Stort plus till Jonte, i mina ögon Husies bästa spelare idag, som stundtals dominerar mittfältet men tyvärr utan understöd många gånger..

Nya tag nästa vecka och en skärpning efterlyses..
Nu gäller det att hitta tillbaka till inställningen vi hade mot Åkarp och Bjärred..!