170421, HA div.5 sydvästra, Limhamns IP, 2x45 min, konstgräs, 11-manna

"Kelly" Kelechi Temple Omeonu  1 mål
Assist Yacce

Vi spelar strålande idag i 43 minuter!

I 43 minuter dominerar vi matchen och skapar massvis av chanser som borde resulterat i minst ett par tre mål.
Limhamn vet varken ut eller in stundtals och dom förlorar 2 av tre dueller på i princip samtliga positioner på plan.

"Vi är tyvärr inte konsekventa i vårt försvarsarbete 1:a halvlek ut vilket ger Limhamn deras enda riktiga målchans från ingenting och ett noll 1 minut innan paus. Detta är inte bra men det är ett faktum !

Vi har Limhamn på knä, vi har matchen, trean kändes så nära första 30 att vi på bänken kunde syna den i sömmarna...Men vad hände?

Snacket i halvtid är tufft men bra..Vi ska jobba för varandra, moralen är hög och vi vet att vi kan få hål på motståndarna, vi ser deras svagheter.

Likförbannat släpper vi in 2-1 i den 57:de pga. dålig kommunikation/slarv och vi tvingas samtidigt till byten på bla. Joel (matchens bäste spelare?) och Kelly innan den 70:de..
Förödande för laget givetvis..

Vi försöker hämta in men det är försent. Limhamn kopplar greppet och gör enkelt 3-1 i den 82:dra och vinner rättvist då vi tyvärr slutat spela och tro..

Tempot i matchen var högt, långt högre än en div. 5 match. Närmare division tre än fyra skulle jag tippa.

2 lag som hängde med som slet och ibland visade prov på bländande spel...Husies bästa halvlek fram till den 44:de denna säsongen. Att komma tillbaka mentalt och kvittera i början på 2:dra tar vi med oss..

Nya tag i veckan och nytt tufft motstånd nästa lördag hemma.