Knapp förlust med 3-2 (0-1) i kvällens batalj mot Barrikaden..
170925, Husiegårds IP, konstgräs, 2x45 min, 11-manna, HR div.2 sydvästra.

Edis Ademi  1 mål (direkt från frispark)
Gani Bunjaku  1 mål
(assist: Simon G. 1)

Det är aldrig lätt att spela med 10 man och definitivt inte i hela 83 minuter !

U-laget gör trots förlust en strålande insats ikväll. Redan i den 10 minuten får vi en utvisning för snack mot oss och det tar Barrikaden ända till den 41:a innan 0-1 sitter bakom André via en vacker lobb.

Vi spelar en relativt fantasirik anfallsfotboll denna halvlek men saknar skärpan i avsluten..vi kommer närmare och närmare ett mål. Barrikaden som har mest boll men tvingas gång på gång till reträtter då vi bryter deras uppspel och vänder mot deras mål i ett rasande tempo.

Vi vill väldigt mycket i matchen och stundtals känns det som att vi inte ens saknar en gubbe.
I den 60 minuten gör "måltjuven" Edis 1-1 via en enkel men vacker frispark som istället för att bli slagen som inlägg slås rakt på mål från sidan och ställer målvakten totalt.
Måste ses på plats för att förstås...

Några minuter senare slår Simon Giordano en underbart inåt-skruvad hörna som Gani stöter in vid bortre stolpen..enligt skolboken !

Barrikaden känns trötta men det gör vi också. Manfallet i Husie-laget tar ut sin rätt och det offensiva spelet blir självklart på bekostnad av det defensiva.
Barrikaden orkar lyfta in mer folk offensivt än vad vi orkar försvara hemåt.
I den 74:e kvitterar tyvärr (och oförtjänt) Barrikaden. 2-2 känns tungt, det märks på Husie-spelarna som hittills haft en bra period och hotat Barrikaden mycket offensivt.

Vi har inte marginalerna med oss i slutet (heller) och Barrikaden avgör matchen i den 92:a via ett mycket misstänkt (offside) mål. Kändes som att vårt försvar var på rätt sida om bollen jämfört med motståndarna som låg ett par meter fel...men domaren har dömt mål och då är det mål !

Tack för ikväll pågar, ny match mot Lund nästa måndag!