Ett sargat Husie U förlorade med 3-6 (1-3) mot Lunds SK ikväll..
171002, Husiegårds IP, konstgräs, 2x45 min, 11-manna, HR div.2 sydvästra

Oscar A.  1 mål
Andreas B.  1 mål
Filip O.  1 mål
(Ass. Edis 1, Joel 1, Björk 1)

Om vi bortser från att vår målis Kenny bröt matchen (och troligen bröt armen) i den 12:e min, om vi bortser att vi fick ställa mittbacken Tomas i mål och kasta om i hela truppen efter 15 minuter och om vi bortser från att Lund fick med sig 2 (?) offside-mål och en straff där Tomas räddar men vi sover på andra-bollen spelar vi bra boll ikväll..
Vi fick tyvärr ingen ärlig att visa det bara..

Trots att Lund börjar bättre än oss första 5 är det vi som tar kommandot i matchen och Oscar via Edis drar dit den i den 8:de.
Lunds mål kommer från den 22:a till den 44:de då vi är oorganiserade..

Vi börjar riktigt bra i andra också. Efter en om-mobilisering av samtliga lagdelar gör vi både 2-3 (Björk) och 3-3 (Filip Olsson) innan den 10 minuten och Lund kippar efter andan
Lunds 3-4 är ett fair spelmål enligt skolboken..men 3-5 och 3-6 luktade tyvärr superoffside och kom i en period där vi pressade på bra och hade chansen att kvittera. Sista 12 var tunga minuter där vi försökte men inte kom ända fram tyvärr. Positivt var dock att vi aldrig gav upp!

Det vi ska ta med oss på negativ-kontot från kvällens match är att: driva boll offensivt med för många touch mot snabbspelande lag och därmed åka på onödiga omställningar bakåt inte är bra. Detta är något som U måste bli bättre på.

En däremot lyckad coctail är vårt snabba omställningsspel där vi överaskar genom fantasifulla uppspel genom lagdelarna upp i anfall och ett disciplinerat mittfältsspel där vi vågar spela oss ur knipor. Att vilja ha boll kommer att vara ett mantra i detta U-lag under 2018.
Att våga är ett annat och att minimera felpassningar är ett tredje.

Ett stort krya på dig Kenny (som förmodligen befinner sig på akuten i skrivande stund). Lagkompisarna hälsar !

Tack för denna säsongen killar. Ni har utvecklats som individer under året och trots att ni förlorade mot serieledarna idag finns det bästa kvar: att ni tränar på och blir ännu bättre inför 2018 så att ni kan köra över dom om ni möts nästa år !