SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Hyllie IK (3)
2 - 0
Husie IF (4)
Hyllie IK (3)2 - 0Husie IF (4)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 13:00
Plats:Hyllie IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130405004
Samling:12:00
Aktivitetsinfo: Samling parkeringen Husiegård: kl.11.15.
Samling Hyllie: 11:30
Stormigt i årets andra tävlingsmatch
2019-03-10 22:19
Fotograf Mats Borg
190310, Hyllie IP, konstgräs, DM, 2x45 min, 11-manna

Inga Husie-mål denna söndag, dock triss i virket..
------------------------------------------------------------------------

I en omväxlande väderlek (det bjöds på såväl hagelskur som vindpin även om bilderna verkar visa ett fint väder) skapade vi målchanser för åtminstone oavgjort. Därför sorterar vi dagens förlust i kategorin "lite onödig". Den riktiga skärpan framför mål uteblev trots att vi hade många möjligheter. De gånger Hyllies inspirerade målvakt inte räddade bollarna så var det målramen som var i vägen.

Klädda i Husie IFs röda bortaställ startar vi matchen på ett bra sätt med tålamod i speluppbyggnaden där vi verkligen försöker att spela oss ur situationer och lyckas med det. När man väntar på att ett ledningsmål för vår del skulle komma så tog var det i stället Hyllie som tog ledningen. Något oväntat efter vår fina inledning och vi får en utmaning i att hitta spelet igen efter detta. 


Efter Hyllies ledningsmål hamnar vi i ett läge där vi efter varje vunnen boll försöker oss på snabba omställningar i stället för att hålla i bollen. Detta pratade vi om i paus men vi kommer aldrig riktigt tillbaka till vår fina och lovande inledning av matchen. Det fanns fina toppar men också dalar för oss och det gäller både anfallspel som försvarspel.


Inställningsmässigt håller vi alltjämt en bra nivå. Tjejerna visade kämpaglöd och en vilja att göra jobbet. Det vi gör på planen kan vi påverka och det börjar vi med redan under morgondagens träning för att kunna göra en bättre insats framöver. Det finns gott om individuella kvaliteter både fysiskt och tekniskt i detta lag och vi ser fram emot att spetsa till dem inför kommande matcher. 


Ett stort tack till våra duktiga tjejer från F16 som efter en tuff vecka med mycket matcher gjorde en bra insats även idag. Ni visar era kvaliteter trots tufft matchande. Tack även publiken som trotsade hagel, regn och blåst för en eftermiddag på Hyllie IP. Tack också till spelare och ledare i Hyllie IK för matchen!


Efter två tuffa bortafajter i DM ser vi nu framåt mot en hemmamatch när vi välkomnar Pandora till Husiegård den 16 mars kl 11:00.


Väl mött då!/Mathias


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 22/6 19:00
3 - 1  
Lör 18/6 13:00
3 - 1  
Tor 2/6 19:00
1 - 0  
Tor 26/5 14:00
1 - 0  
Sön 22/5 12:00
2 - 2  
Sön 8/5 12:00
1 - 3  
 
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Klädpartner
Partners