SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Kvarnby IK
0 - 0
Husie IF
Kvarnby IK0 - 0Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 juni, 12:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130342050
Samling:10:45, Bäckagårds IP
Aktivitetsinfo: Seriematch.
Behöver man skjuts så hör av er.
Delad poäng i välbesökta lokalderbyt
2019-06-03 10:00
Ett efterlängtat derby slutar med delad poäng och serieledning (foto Mats Borg)
190602, Bäckagårds IP, div.4 sv, 2x45 min, 11-manna
Kvarnby IK - Husie IF 0-0 (0-0)

Inga mål denna eftermiddag
------------------------------------------------------

Det blev mållöst och delad pott i derbyt mot Kvarnby. Solen gassade och det syntes att spelarna på plan hade problem med värmen. Kvarnby gjorde det väldigt svårt för oss att få igång något ordnat spel, även om inledningen av matchen var helt ok med gröna ögon sett. 

Vi är dessvärre en bit ifrån vår normala nivå idag. Det är alla överens om. Vi hade hoppats på mer. Det finns väldigt mycket mer att hämta bland dessa spelare både individuellt och kollektivt. Stundtals glimrade det till men tyvärr allt för sällan.


Grundläggande saker som passningsspel och spelbarhet är två saker som vanligtvis sitter mycket bättre i vårt grundspel. Det märktes att vi har haft 20 dagar sedan senaste matchen. Det där lilla extra som man får av kontinuerligt matchande uteblev denna eftermiddag.


Vi gick för segern och chanser fanns för åtminstone ett mål. Tjejerna försökte verkligen, det ska sägas, men idag saknades det lilla extra. Kvarnby hade även de chans till att göra mål och ser man till hur matchbilden såg ut så var det nog rättvist med ett oavgjort resultat. Det blev inte mycket till ordnat spel utan matchen präglades mestadels av närkamper och fysisk styrka.


Det vi tar med oss hem till Husiegård är att vi alltjämt är obesegrade och har en intakt nolla i kolumnen med insläppta. Det styrkebeskedet kommer vi bygga vidare på inför kommande matcher. Dessutom skönt att återigen vara igång med seriespelet efter det lilla uppehållet och vi kommer göra en bättre prestation nästa helg. En eloge till tjejerna som gick för det in i det sista. 


Nu har vi två viktiga träningar framför oss att spetsa till formen innan vi tar oss an Lindeborgs FF hemma på Husiegård nästa helg.


Tack till den tillresta publiken för stödet och väl mött på nästa match!


/Mathias


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 22/6 19:00
3 - 1  
Lör 18/6 13:00
3 - 1  
Tor 2/6 19:00
1 - 0  
Tor 26/5 14:00
1 - 0  
Sön 22/5 12:00
2 - 2  
Sön 8/5 12:00
1 - 3  
 
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Klädpartner
Partners