SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Husie Idrottsförening
7 - 1
BK Skansen
Husie Idrottsförening7 - 1BK Skansen

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 15 mars, 19:00
Plats:Husiegård IP
Samling:17:45, Husiegårds IP
Grön urladdning mot Skansen
2019-03-16 06:26
190315, Husiegårds IP, DM-match, konstgräs, 2x45 min, 11-manna.

Blerim Mullici 2 mål
Ken Hansson 2 mål
Rocco Tadic 2 mål
Mahsum Kömürcü 1 mål

Assist: - - - - -
--------------------------------------------------------------------------

Spelet stämmer. Passningarna sitter. Glädjen finns där. Fotboll är magi!

På veckans träningar har vi slitit för att komma upp i nivå efter förra veckans kryssmatch på bortaplan. Det var tydligt efter denna matchen vilka delar vi behöver jobba med och dessa har vi verkligen specialgnuggat. 
Det märktes idag. Vi tar revansch på oss själva med mersmak. Vi gick in i matchen med kravet att vinna den för att ha chansen på gruppsegern. Tufft läge mot ett Skansen som inför matchen liksom vi hade seriesegern i egna händer vid vinst. 

I blåsten och regnet tar vi ledningen i första halvlek efter 13 minuter efter ett mål av Ken Hansson. Fyra minuter senare får Skansen in en kvitteringsboll. Den kvitteringen blir tändvätskan för oss. Snålblåsten och regnet fortsätter och vi inleder en härlig målkavalkad. Vi matar frisparkar, inlägg, hörnor och svåra skott. Det ger utdelning, halvleken slutar 4-1 till oss och spelet värmer. 

I andra halvlek lättar både regn o blåst och vi fortsätter spela på den höga och fina nivå som vi vet att finns i detta lag. Vi har verkligen tagit matchen dit vi vill. Hela kollektivet spelar underbar fotboll. Vi styr matchen och visar prov på fina kombinationer och ett säkert passningsspel. Matchen avslutas som den inleds genom ett mål av en av planens giganter, evighetsmaskinen Ken Hansson. 

Extra kul att vi kan fortsätta jobba med vår satsning på våra unga spelare. Denna match var två killar från vårt P03 med i truppen för att se, spela o lära. De gör en fin insats under matchen i en ny miljö. Framtiden ser ljus ut för återväxten. 

En eloge till killarna som sliter på träning och match för att ge oss de resultat vi förtjänar. Vi är vidare till slutspel i både MM och DM. En skön start på säsongen och nu visar vi att vi är att räkna med i Malmöfotbollen 2019.

Tack till Skansens spelare och ledare för matchen och lycka till i serien! 

Mot nya mål!

// MS

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 20/11 13:00
3 - 8  
Lör 13/11 14:00
4 - 0  
Fre 5/11 19:00
2 - 5  
Sön 31/10 13:00
3 - 2  
Lör 23/10 13:00
2 - 1  
Lör 16/10 14:00
4 - 0  
 
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Klädpartner
Partners