Tävling:
Matchnummer: 130155059
Samling:13:45, Linero IP
Aktivitetsinfo: Finns folk på klubben 13.00-13.15
Matcher som denna där vi inte kan påverka matchen genom att spela boll vill man bara glömma..
2019-06-02 18:32
Med 10 tappra man såg det länge ut som att Husie skulle plocka med sig minst ett poäng från Lund i dagens match mot Linero som slutar 3-2 (1-1) till hemmalaget..
190602, Seriematch, div.5 sydvästra, Linero IP, konstgräs, 2x45 min, 11-manna.

Rijad Mehmedovic  1 mål
Rocco Tadic  1 mål
Assist: Blerim 1...
----------------------------------------------------------------

Hur kan man påverka en match spelmässigt när domartrion har bestämt sig för att fälla det ena laget redan i början av halvlek 1?

Svaret på den frågan är: Det går sådär...eller inte alls!

Vi ska inte ta bort något från Linero. Dom gör en bra match och gör det dom är duktiga på vilket resulterar i chanser och till slut i mål mot, våra i slutet, 9 spelare..

Problemet är bara att straffen i 20:de (som en domare på hundra hade dömt straff på) , det röda kortet som Ken fick i den 25:e (för att han svor åt sig själv) och sist men inte minst Lineros lobbmål i den 89:de (som tog på hjulet ut=inget mål) då vi hade Simon K. utvisad (Simon var i närheten av situationen och domaren väljer att visa ut fel spelare..) var en ren parodi..en parodi som kostade oss en till tre poäng...

Jag måste säga att det var längesedan vi kände oss så orättvist behandlade av domarna och det gör så ont!

Det är knappt att man glädjas åt hur bra boll vi spelade i två halvlekar, hur vassa vi var offensivt, vilka fina upphämtningar vi hade etc.

Matchen var emellanåt stökig från båda lagen, men att döma konsekvent mot ett håll är inte ok.
Det fanns två lag på banan och vi fick alla gånger bära oket denna dag.

Fotboll är en känslosport och ibland måste domaren se åt andra hållet och lugna ner, dvs. inte straffa direkt.