Husie Idrottsförening
Fotboll

Det gemensamma målet är nått, nu börjar kvalet..
2018-10-06 15:26
Den nödvändiga vinsten togs idag mot ett redan avsågat Skånekurd. 9-2 slutar matchen (5-0) och Husie ska kvala till fyran i veckan som kommer!

August Egly  1 mål
(Assist: Blerim 3, Jakob 2, Delfin 1, Yacce 1, Hampe 1)

All den fokus och ibland vilja, som vi stundtals inte hade i förra matchen mot Teknologerna fanns där idag...

Målet som stab och spelare satte i våras, att komma topp tre, uppfylldes i sista omgången av seriespelet.

Spelmässigt idag då ? Killarna spelade ok idag, inte bra.
Div. 6 klara Skånekurd hade inte mycket att spela för (till skillnad från oss) och det syntes givetvis på deras trupp och i deras spel.
Ok räckte dock för vår del och den så viktiga trean, som lämnade både Uppåkra och Furulund bakom oss, bärgades.

Agge och Ken visade vägen i den 8:de och i den 21:a minuten. Innan den 15:de var det nervöst och vårt spel innehöll massor av felpassningar och konstiga beslut. När vi äntligen fick fötterna till att stämma och vi genom Blerim, Salle och Yacce punkterade matchen med ytterligare 3 mål innan den 43:dje minuten då var saken klar.

Truppen luftades ordentligt idag och hela bänken byttes in för att kunna vila en del nyckelspelare till kvalet men också för att visa våra avbytare ett förtroende från lag och stab att visa vad de kunde sista 45.
Det visade sig att killarna tog chansen och trots att vi lite slentriant släpper in 2 mål denna halvlek så gör vi hela 4 (!) framåt.
Dagens hat-trickare hette Alex och var en av 6 målskyttar i Husielaget idag.