Presentation av nya ledare i U15
2018-05-20 14:20
Till er föräldrar som ej har fått information om de nya tränarna kommer här en kort presentation!
Mathias Andersson
Lite kort om mig;
Jag har varit Kulladals FF lojal sedan jag startade min tränarkarriär 2009 där jag följde pojkar födda 2002 från första året efter fotbollsskolan tills året de skulle fylla 15 (höst 2016) med halvspridda framgångar. Där efter tog jag över som ansvarig för vårt U19 lag och var en del av seniorstaben - tills vi under slutet av 2017 slussade in U19 spelarna till vårt seniorlag i division 3.

Under dessa åren har jag även under de senaste 3 åren varit verksam som Ungdomsansvarig samt assisterande kanslist i Kulladal.

Vid sidan om fotbollen, studerar jag sista terminen av 6 på Malmö Universitet. Där läser jag Idrottsvetenskap inriktning Sports Management. Jag är 28 år gammal.

Utbildningarna som jag har som tränare är Uefa B samt steg 0 & 1 i Technifutbol (Katalanska fotbollsförbundets ledarutbildning).

Conny Håkansson
38 år med familj bor i Arlöv ( Burlövs kommun) 
Tre barn 3,12,16 år, gift 

Fotboll är del av livet, ledare tycker jag är roligast men har även själv spelat en del dock ingen större stjärna och därför valde jag att lämna den karriären!
Jobbar även med ledarskap i arbetslivet och har gjort så sedan 2004 på olika nivåer. 

Personligt ledarskap är för mig betydelsefull pga kan du leda dig själv kan du leda andra..  

Utbildningsmässigt ligger jag på Uefa B Ungdom.  
Sen säger inte utbildningen mycket om du inte tar användning av den samt att du tar hjälp av andra och lär utav dom hela tiden.

Kommer närmast från Staffanstorps United  U19  och innan den hade jag P01 i samma förening 

Min filosofi är :
Har man kul lär man sig!
Herr A
Referat: Husie IF - Furulunds IK
Den första förlusten i serien kom i vårens viktigaste match..
2018-05-19 15:49, Herr A
Första förlusten i serien kom efter en ny stark insats av 10 Husie-kämpar..
180519, Husiegårds IP, seriematch div.5 västra, 2x45 min, gräs, 11-manna

Rijad Mehmedovic  1 mål
(assist: Simon/Edis)

Det är riktigt tungt att lira med 10 man i 60 minuter, speciellt då vi hade hela matchen fram till halvlek..

Furulund gick på knäna i 1:a och såg mest ut som dom stundtals behövde syrgas medan Husie spelar magnifik fotboll och pressar motståndarna till misstag i varje situation som uppkommer. 
En ödesdiger utvisning, korrekt sådan, på Simon i den 35:e gjorde att vi behövde ställa om, bli mera defensiva.. Ett scenario vi inte önskade eller planerade givetvis.
Herr A
Referat: BK Fram - Husie IF
I ”chansernas match” kammade vi till slut hem trean!
2018-05-12 16:36, Herr A
3 pinnar i Landskrona mot BK Fram satt som en smäck på lördagseftermiddagen...
180512, seriematch div.5 västra, Exercisfältet Landskrona, gräs, 2x45 min

Tomas Amerise  1 mål (straff)
Blerim Mullici  1 mål
(ass: Yacce 1)

Trots 5 ordinarie startspelare borta denna lördag gör dom gröna kämparna en strålande laginsats och fortsätter på det "obesegrade spåret" i årets seriespel..
Herr A
Referat: Husie IF - Uppåkra IF
Ett grönt drama i 2 akter..
2018-05-05 15:25, Herr A
Ett Husie som aldrig gav upp, tog en stabil pinne mot UIF i dagens seriematch..
180505, seriematch div.5 västra, Husiegårds IP, gräs, 11-manna, 2x45 min

Ken Hansson  1 mål
Lukas Stehn  1 mål
Patrick Pedersen  1 mål
(ass. Joel 1, Elias 1, Simon 1)

Det gäller att köra hela vägen till domaren blåser av matchen och visa att vi har en grym moral i detta Husie A-lag anno 2018...och det gjorde vi idag!

Självklart ska vi vara ärliga.. 
Vi gör ingen bra 1:a halvlek förutom det supersnabba målet i minut 2 signerat firma Joel/Ken
Ken måste tyvärr utgå för en skada tidigt i matchen vilket stör vår rytm offensivt..

I den 13:de, 44:de och i den 47:de ringer det bakom en chanslös Felix tre gånger..
Visst har Uppåkra lite flyt med bollen. 
Det ser nästan ut som ett flipperspel på både 1-1 och 1-2 då Uppåkra 2 gånger skjuter och bollen studsar elakt i vårt straffområde utan att vi men motståndarna får tag i den och kan näta enkelt.
1-3 till UIF är rent slarv där vi tappar markering på en hörna...

Vi äger mycket boll i första, matchen är fysisk från båda lagen och vi är tekniskt bättre. 
Problemet är bara att UIF tror mera på sitt upplägg och litar på sin organisation än vad vi gör och det straffar oss enormt. 
Full respekt till motståndarna efter första halvlek. Ett motståndarlag som inte förde spelet men jobbade med kontinuitet och det dom var bra på och det visade sig vara en bra taktik.

Vi hade lite att prata om i halvtid, eller vad tror ni?

Dramat var igång och dom 16 som stod i matchrapporten var dom enda som kunde göra något åt situationen vi befann oss i. 
I den mest hårdkokta thriller kunde säkert varken ledare, publik eller motståndare ana utgången på matchen och dom gröna krigarna i Husie visade ännu en gång att VI GER OSS ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG !!

Upphämtningen började i den 46 minuten då Ylber träffar klykan och ut, med ett gigantiskt vänsterskott från 18-20 meter. 
Vi är mycket aggressivare än i 1:a och UIF drar samtidigt tillbaka laget och spelar en hel del på kontringar. Vi tar ett tag för varandra, för laget och för poängen. Vår hemmapublik förtjänade att se ett Husie i fortsatt serieledning..fanns inget annat! 

Upphämtningen:
I den 76:e 2-3 via Stehn. En fantastiskt fin nick från sista stolpen efter en fantastiskt slagen hörna av Elias. Ett pånyttfött Husie hade fullständig dominans resten av halvleken. 
I den 84:de minuten står en av dagens giganter, Patte Pedersen, helt fri i motståndarnas straffområde efter ett fint inspel från vänsterkanten av Simon K. 3-3 och eufori utan dess like.

Vi fortsätter pressa på mot ett försvarande UIF och tappar tyvärr lite fokus i passningsspelet sista minuterna. 
Patte P. är tvungen att ta en glidtackling på halva plan som resulterar i hans andra gula.
Uppåkra lyfter upp laget på denna (sista händelsen i matchen) frispark och får till en målchans på bortre som sparkas i stolpen och sedan i Felix trygga famn..

Tusan vet om vi inte förtjänade att vinna denna? 
Å andra sidan visste vi att detta skulle bli en tuff match och får vara nöjda med ytterligare en poäng och fortsatt serieledning. Att vara på topp i 2 halvlekar är en prio att prata om i veckan som följer...

Spelare att lyfta fram idag: 
-Stehn, Salle och Joel. Vilka krigare, vilka gröna hjältar!!

Tack för allt stöd från den gröna publiken..vi älskar er alla !!!

(Furulund vann tyvärr sin match mot Dalby med 2-0 vilket gör att vi hamnar en poäng bakom dom..men fy f-n vad vi ska jaga dom!!!)

//P.
Herr A
Referat: Rosengård FF - Husie IF
Jämn match mot RFF och fortfarande serieledare..
2018-04-29 15:35, Herr A
Husie A, fortfarande i serieledning efter dagens seriematch mot Rosengårds FF...
180429, Div. 5 västra, seriematch, Rosengård norra IP, 11-manna, 2x45 min, gräs.

Ken Hansson. 1 mål
(ass: Rijad Mehmedovic 1)

Både spelare, ledare och motståndare visste på förhand att detta skulle bli en tajt match, en match där RFF ville klättra i tabellen och där vi ville få med oss minst ett oavgjort resultat.

Båda lagen var jämnbördiga och hade ungefär lika många chanser att vinna dagens batalj. 
Inför matchen låg vi slagläge att ta tillbaka serieledningen från Furulund som vann sin mot Linero och gick om oss i tabellen i fredags. 
Detta var en oerhört viktig poäng och även om vi har många växlar kvar i lådan visar det på en stabilitet och ett bra självförtroende i truppen. 
Det vi också ska ta med oss är att vi fortfarande är obesegrade i årets serie!

Till matchens händelser:

Båda lagen inleder 1:a piggt och aggresivt. 
Vi är något giftigare framåt i våra offensiva löpningar och RFF är något giftigare på deras fasta chanser som dom skapar titt som tätt.
Husie har en jättechans i den 18 minuten där Ken ensam (och 2 meter på rätt sida) med målvakt blir avblåst för offside. Troligtvis hade det ringt i RFF-målet annars ?
Ny jättechans i den 28 min då Rijad via ett fint inlägg från höger sånär prickar en framstormande Ken som missar målet med minsta möjliga marginal.

Det vi hade kunnat göra något bättre i 1:a var vår press på bollhållare, rörelsen i laget och att vinna boll på vårt mittfält. Å andra sidan kunde vi nätat ett par gånger också..
Marginalerna var inte riktigt med oss i avsluten.

Halvtid 0-0 och vi pratade mycket om att orka, hålla ihopa, hitta ytor och att ta löpningar för varandra.

Vi börjar oerhört piggt i 2:dra och det ger också utdelning i den 55 min. då Rijad med en smörpass hittar en framstormande Ken Hansson som på 2 tillslag (med backen i hasorna) nätar i RFF-målisens bortre gavel..En fantastisk löpning och ett fantastiskt avslut på en ännu vackrare passning !

I det här skedet av matchen borde vi kanske slutit leden och spelat lite smartare. 
RFF får en nytändning efter vårt mål och deras yttrar och mittfältare börjar komma i farligare och farligare lägen. Vi går i fällan och faller lite för långt tillbaka. RFF får en frispark från ca. 25-30 meter i den 64 min som dom slår på bortre stolpen. 
Vi tappar markering och bollen som nickas in är signerad 1-1 RFF.

Följande 30 minuter är ett ställningskrig där båda lagen höjer sig och försöker utmana varandra på den offensiva planhalvan. När domaren blåser av matchen är båda lagen givetvis besvikna. Dock mest RFF känns det som. Vi är fortfarande obesegrade och leder serien ännu en gång.

Ny tuff hemma-match mot rutinerade (!) Uppåkra nästa vecka. Det blir en sån där match som kan vara avgörande på vårsäsongen tror jag. 

Men vi ska göra allt som står i vår makt för att göra livet svårt för motståndarna på vår hemmaplan och givetvis sträva efter att plocka en välförtjänt trea..det lovar vi !

//P.

Herr A
Referat: Husie IF - Borstahusens BK
Husies soldater krigar till sig en ny trea...
2018-04-21 15:48, Herr A
Hur gott är det inte att smacka dit en ny trepoängare då ? Tusen tack till alla goa åskådare som stöttade de gröna kämparna i dagens seriematch !
180421, Husiegårds IP, gräs, 2x45 min, 11-manna, seriematch div.5 Västra.

Elias Olsson  1 mål
(assist: Edis Ademi 1)

En grön general, befäl och soldater i en stark symbios på det "gröna schackets spelplan"...
Nyheter från våra lag
F15 03/04 , 24/05 11:16 
U 16, 23/05 22:39 
P 07, 23/05 11:04 
U 16, 21/05 13:59 
P 07, 15/05 15:02 
 
Sociala
Våra Partners