Husiekillar på internationellt äventyr
2017-04-20 12:55
Filip Palac och Marko Tuka redo för att sätta Husie IF P03 på världskartan.
Då var det dags för nästa killar från Husie IF P03 att ge sig ut på sitt största fotbollsäventyr hitintills. Det är Filip Palac och Marko Tuka, båda med Kroatiska rötter som idag satte sig på flyget ner till Kroatien efter att blivit kallade av Kroatiska Fotbollsförbundet. Där kommer man bilda ett "landslag" med 2 andra killar från Sverige och ett gäng från Schweiz, alla med ursprung från Kroatien. 2 liknande lag har bildats med spelare från Tyskland och Österrike också. Dessa 3 lagen kommer delta i turneringen Vukovar Defenders Memorial 20-23 april, tillsammans med 13 Kroatiska klubblag. Bland annat Dinamo Zagreb och Hajduk Split för att nämna några. Det kommer bli en fantastisk upplevelse för killarna och man kommer bli uppassade som proffs nere i Kroatien. Tanken med detta är att man ska från de 3 landslagen till hösten plocka ut ett gemensamt landslag med utlandsboende Kroater som ska möta ett inhemskt U14 landslag. Detta för att till nästa år skapa ett U15 landslag med spelare från de 2 lagen. Vi önskar Filip och Marko ett stort lycka till men även till Filip från IFK Göteborg och Robin från Örgryte IS. 
Grattis F03/04 - 2:a i Future Cup
2017-04-20 12:46
Stor glädje efter en av matcherna
Ännu en fantastisk turnering av detta underbara gäng tjejer! Vi spelade ut ett av de bästa lagen i Göteborg och sedan handlade det mesta om Danska Mästerskapet för 14-åringar ( vi är ju halvdanskar ;-) ).
Sista 4 matcherna var mot Danska lag varav semifinalen mot Bröndby och finalen mot B93 Köpenhamn är två av Danmarks bästa lag.
Tyvärr förlust i finalen med 2-0, men vi kan verkligen säga att det var inte rättvist.
Vi gör en av de bästa matcherna i turneringen, men får inte utdelning på våra chanser, och då blir det som det ofta blir, ett litet misstag av oss och de gör mål istället.
Tack för en mycket bra insats tjejer, både på och inte minst utanför planen!! Samtliga 18 spelare har gjort en strålande insats, om inte alla 18, inkl de 7 som är avbytare, gör sitt yttersta så går man inte så långt i en sån här turnering.
   // Ledarna
Elias på besök hos Feyenoord
2017-04-11 11:12
Elias i Feyenoords träningsoverall
Under veckan som gick hade Husie IF P03 en spelare iväg på en fantastisk fotbollsupplevelse. Det var Elias Olsson som fick chansen att åka ner till Feyenoords Akademi och träna med deras U14 lag och även spela en internmatch mot deras U15 lag. En möjlighet han fick genom Tillslag och Eija Feodoroff för att fortsätta sin utveckling som fotbollsspelare. Men även för att möta en ny fotbollskultur, nya spelare men även få känna på en ny nivå när det kommer till spelet. Allt för att veta vad som krävs för att lyckas som fotbollsspelare. Både på och vid sidan av planen. Elias hade en fantastisk vecka i Holland som även innefattade guidad rundtur på Feyenoords arena, landskamp mellan Holland-Italien och mycket annat. 
Tack Roger.
2017-03-07 07:25
Husie IF vill rikta ett stort tack till Roger Andersson som nu lämnar ordförandeposten 
i föreningen.
Roger greppade klubban 2010 och har varit en ständig kraft och pådrivare under alla dessa år.Ett stort fotbollshjärta och en sann Husie IF vän.
Rogers insats har varit inget annat än ovärderlig.
Herr Andersson lämnar dock inte föreningen utan kommer framöver att hjälpa oss som bollplank och med uppdrag i valberedningen.
Tack Roger.
Husie IF 
Välkommen Paul Boklund.
2017-03-07 07:06
Husie IF är mycket nöjda med att presentera Paul Boklund som ny ordförande i Husie IF.
Paul är minst sagt en känd profil i Malmöfotbollen och med ett stort kontaktnät inom föreningslivet.
En utförligare presentation av Paul kommer att presenteras i nästa utgåva 
av vår klubbtidning Målskottet.
Varmt välkommen som vår nya ordförande Paul.
Husie IF

 

Nyheter från våra lag
 
Våra Sponsorer