Husie IF ingår samarbete med Zinzino
2018-03-18 10:16
Husie IF har som första fotbollsförening i landet fått möjligheten att ingå ett samarbete med Zinzino. 

Zinzino är ett svenskt företag som med sina produkter förbättrar kroppens värden gällande hälsa och prestation. De har tidigare samarbetat med fotbollsföreningar som SC Heerenveen och Lilleströms SK.
Herr A
Tredje raka segern i DM
2018-03-17 14:51, Herr A

Idag tog vi ännu en seger, första halvleken så spelar vi vår bästa halvlek för i år och gör det mycket svårt för våra motståndare. Vi rullar bollen bra och kommer till många anfall. Vi gör två mål och det görs av Ken Hansson och Patrick Pedersen.


I andra halvlek så faller vi ner och kommer inte upp till den nivån om vi höll i första. Bara gör det dem är bra på och det blir lite spänning i matchen. Vårt tredje mål görs ut av Simon Keredzin. Vi tackar motståndet, domarna och publiken.


Trevlig helg!/Ledarna

U 15
Välkomna hem!
2018-03-12 21:29, U 15
Ett storslaget äventyr, komplett med framgångar, utmaningar och usla planer, är genomfört. Det var på det hela taget en utvecklande och lagbyggande resa. 

Läs matchrapporter, se bilder och mycket mer om killarnas upplevelser på lagets Instagram, husieifp03 och p03husieif.
Herr A
Andra raka vinsten i DM
2018-03-11 17:06, Herr A

En helt okej första halvlek från vår sida. Vi får inte ut så mycket ut av vårt spel så som vi vill men vi kommer till några anfall och den farligaste chansen har August som nickar men motståndet räddar på mållinjen. 


I halvlek så går vi igenom vad som ska förbättras och killarna tar det med sig in i andra halvlek och utför sitt jobb på ett underbar sätt, vårt spelsystem ser bättre och bättre ut för varje match och träning. 


Vi vinner med 2-0 och våra målgörare för idag är August Egly och Ken Hansson. Jättebra försvarsspel från alla lagdelar och vi håller också nollan.


Idag ska vi lyfta fram vårt försvarslinje och den central tvåan.


Vi tackar motståndet, domarna och publiken för idag.


/ Ledarna

U 15
Det kom en rapport från U15..
2018-03-10 10:43, U 15
Ett hungrigt Husie IF stormar fram på planen..
Läs om vårt U15 och deras upplevelser i Bosnien-Hercegovina. För fler och utförligare rapporter samt härliga bilder - se Instagram - husieifp03
Herr A
Vinst i första DM-matchen
2018-03-06 21:46, Herr A
I kvällens första tävlingsmatch gästade vi Västra Ingelstad IS. Vi ville testa ett nytt spelsystem som vi hade pratat om ett tag och det visade sig stundtals att det gynnar oss att spela på det sättet. Vi gör en bra match för att inte ha tränat på en och en halv vecka. Killarna jobbar på och gör en fin match. Vi gör fyra mål framåt men vi släpper också in tre mål bakåt, det är lite individuella misstag där vi helt enkelt får jobba som ett lag och fortsätta träna på det. 

Killarna ska ha en eloge för insatsen, trots allt vinner vi kvällens match och vi får fortsätta jobba på det nya spelsystemet. Vi kommer vara starkare till nästa match.

Vi vill tacka våra motståndare och önska dem stort lycka till i seriespelet och vi tackar även domarna och publiken!

Våra mål gjordes av:
Ken Hansson 2
Simon Keredzin 1
Semi Serifi 1

/ Ledarna
Nyheter från våra lag
U 16, 20/03 18:21 
Herr A, 17/03 14:51 
F15 03/04 , 17/03 09:07 
 
Sociala
Våra Partners