""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Ledarteam P15

Husie P15 (födda 07) har ett nytt ledarteam inför säsongen 2022.

 

Daniél Parera

Daniél har varit i Husie IF som ledare/tränare i mer än fem år. Han har haft ansvar för åldersgrupperna 04, 05, 06 och nu alltså P07. Förutom ledare har Daniél även varit koordinator för ungdomslagen. Nu är han tillbaka i tränarroll igen.

Som fotbollsspelare har Daniél meriter som anfallsspelare.

 

Peter Lindsjö

Peter har varit många år i Husie IF. Han har haft ansvar som ledare/tränare för åldersgrupperna  00, 01, 04 och nu P07.

Peters position som fotbollsspelare var back/försvarsspelare.

 

Andreas Engler

Andreas gör sitt andra år i Husie IF som målvaktstränare. Han har stora meriter som spelare, vilket han har stor nytta av i sitt arbete med att utveckla våra målvakter. Andreas har stor del i att Husie IF:s 17-årige målvakt redan etablerat sig i A-lagstruppen. 

 

Detta ledarteam har tidigare tränat och utbildat andra åldersgrupper i Husie IF. För första gången på många år har klubben nu flyttat upp flera av de unga spelarna till A-laget. Att dessa unga killar fått chansen i A-truppen är till stora delar ett resultat av den utbildning som våra tränare gett dem.  

Daniél, Peter och Andreas har nu fokus på att träna och utbilda våra femtonåringar med högintensiva träningar och teori.

Mot bakgrund av deras egna erfarenheter som fotbollsspelare, kompletterar de varandra väl.

 

Vi ser fram emot en spännande och utvecklande säsong med seirespel och deltagande i flera cuper!

 

 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners