""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Husie P15 / Juniorer
Vårt gröna gäng efter en härlig vinst!

Välkommen till Husie IF P15 / juniorer!

 

Vi är ett härligt gäng som älskar fotboll!

Under hösten 2022 har vi spelat i Skåneserie C. 

Nu kommer vi att spela i BK Landoras vintercup som pågår november 2022 till april 2023.

Vi har två träningstillfällen i veckan under vintersäsongen: tisdagar och torsdagar. Eventuellt blir det ett extra fys pass. På torsdagar är det dessutom målvaktsträning. 

Hemmaplan är Husiegårds IP.

Vi har också ett glatt föräldragäng som stöttar våra killar!

 

Vill du komma och provträna med oss, välkommen att kontakta våra ledare.

Kontaktuppgifter hittar du under rubriken ”Kontakt”.

Information om våra tränare hittar du under rubriken "Ledarteam".


 
Säsongsavslutning för Husie P15
2022-06-21 21:36
Grillmästarna från Husie!

I måndags blev det en fin avslutning med lekfull träning och korvgrillning. Såväl tränare som spelare och föräldrar var på plats.

Liams föräldrar, Uffe och Sanja, bjöd på korv med bröd och Zamos mamma Lina kom med hallonmuffins.

Ett stort tack till alla som bidragit med ideella krafter under säsongen. Stort tack till våra tränare för all tid och allt engagemang och tack till alla föräldrar som kokat kaffe och bakat kakor.

Till sist det största tacket till våra fantastiska killar som kämpat och slitit med träning och matcher.

Nu får vi alla ett välförtjänt sommaruppehåll.

Vi ses igen om några veckor!

Njut av sommaren!

 

(fler bilder finns under fliken "bildgalleri" titta gärna)

Träningsmatch Husie IF-Kulladal FF 12/3
2022-03-12 20:44

Solen sken och himlen var alldeles blå när Husie P15 tog emot Kulladal på Husiegård IP för en träningsmatch. Killarna känner varandra väl, vilket gav lite extra tändvätska till matchen.

Många föräldrar och kompisar stod längs med långsidan och värmde sig i solen. Kul när det blir lite publikfest! Dessutom fanns det kaffe och kaka till försäljning. Och visst fanns det några grön-och-vita halsdukar som fladdrade i vinden!!! 

Det var en bra och välspelad match som slutade 1-1.

Vi är så stolta över våra Husiekillar! Efter flera tidigare förluster mot Kulladal äntligen en oavgjord match som gav mersmak! Forza Husie!

Trianon Olympic Cup
2021-11-29 17:53

Så var det dags för säsongens första inomhuscup; Trianon Olympic Cup i Bunkeflostrand.

Här följer en kort rapport från dagen.

 

Husie If 1-Kulladal ff 3

Förstamatch, tidigt, men killarna var pigga i benen och väl samlade. Mötte ett taggat, spelskickligt Kulladal som ville vinna. Matchen var jämn, intensiv, Edwin storspelade i målet, Malcolm lugn och trygg i försvaret. Kulladal gjorde det svårt för oss, hade lite bättre rörelse och avgjorde matchen med ett mål. 1-0 till Kulladal, alltså. Surt, men inget att skämmas för. Nu var vi igång. 

 

Husie 2- Helsingborg City FC

Förstamatch, killarna så taggade. Mötte ett elitsatsande Helsingborg som tryckte på från första sekund. Husie fick en oturlig start med ett snabbt baklängesmål och sedan ännu ett. Husie försökte hitta öppningar, satsade framåt men slarvade lite med att jobba hem. Lite orörligt, kanske lite övertaggade, och behövde ju göra mål. Husie hade en hel del fina chanser, men hade en målvakt och lite otur emot sig. Tröstmål av Sajad på slutet. Men förlust 1-6. Inte helt rättvist, tyckte vi som stod bredvid. 

 

Husie 1- FC Möjligheten

Andra matchen. Husie spelade tryggt och säkert, kämpade som ett lag. Möjligheten tappra, lyckades lite turligt få in en boll alldeles vid stolpen. Men Husie gav sig inte. Jämnade ut till 1-1, och sedan 2-1. Borde gjort 3-1 och dessutom fått en straff, tyckte vi. Lite nervöst mot slutet, men Husie gick segrande ur striden. Första vinsten 2-1. 

 

Husie 2-Olympic

Till andra matchen hade Anders ändrat lite i systemet, istället för diamant, två backar och två forwards. Det gav en helt annan matchbild. 

Husie storspelade, med självförtroende och vilja. 1-0 Emin, 2-0 Adrian. Och fler chanser än vad protokollet visade. Sedan 3-0 Sajad. Husie var bättre samlade, hade bättre spel och bättre tempo än motståndarna.

Men sedan 3-1, lite onödigt. Och sedan Adrian 4-1, fint framspelad av Viktor. Adrian 5-1. Fina räddningar av Calle, dock

lyckades Olympic göra 5-2 efter fint framspel. Emin fastställde slutresultatet, 6-2. Heja Husie! 

 

Husie 1-Olympic.

Tredje matchen var en kamp mellan två jämna lag. Men Olympic tog över med lite bättre rörlighet, lite snabbare spel, de var lite mer på hugget. Två mål bakåt för Husie, trots storspel av Edwin. Husie fick inte riktigt till det, men kämpade sig in i matchen. Slutresultat 2-1 till Olympic. 

Tyvärr inget slutspel för Husie 1.

Ändå bra kämpat av Edwin, Malcolm, Zamo, Liam, Benjamin, Albin och Elis. 

 

Husie 2-Bellevue FC.

Tredje matchen. Och vilken match! Tät, intensiv. Så spännande! Två jämna lag som spelade riktigt bra. Chanser åt båda håll, bra målvakter och stolpar som räddade. Bellevue lyckades till slut trycka in ett mål, och trots flera bra lägen för Husie lyckades vi inte få in bollen. 

Sur uddamålsförlust och därför inget slutspel. Trist. Men tappert kämpat av Calle, Pantin, Emin, Sajad, Adrian och Viktor.

 

Summering av dagen.

Blir så glad av att se allt fint som händer utanför plan. De här fina 07-orna som spelar fotboll i olika klubbar… Så mycket kärlek och vänskap som finns. Spelar ingen roll om det står Kulladal eller Bellevue eller Husie på tröjan, spelar ingen roll om det är grönt, blått eller svart färg på kläderna. De är kompisar, hälsar, kramas, peppar varandra. Det är leenden, skratt och high five. 

Detta är det bästa av allt!

Ändå kan jag inte låta bli. Och nu är jag inte ett dugg partisk eller subjektiv. Husie har lite att jobba på, men jag tycker ändå att de är bäst. 

Tack till tränare. Tack till föräldrar. Tack för ännu en fotbollsdag.

/Madeleine, en förälder i mängden

 

Match mot Lund 20/6 inställd
2021-06-19 11:54

Matchen mot Lund kl 15 den 20/6 är inställd pga att det ser ut att bli 32 grader varmt och det blir då alldeles för varmt nere på vår konstgräsplan.

mvh/Tränarna

 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners