Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Årets seriespel färdigspelat
2020-10-12 22:41
Den rekordkorta tävlingssäsongen för år 2020 är färdigspelad. 
Under hösten har det varit minst sagt magert med matchreferat och det ber undertecknad om ursäkt för.

Här följer istället en summering av vår syn på seriespelet i damernas division 3 sydvästra.
Först ett stort grattis till Lunds SK som vann serien och därmed kvalificerade sig för spel i division 2 nästa säsong. Även Pandora har möjlighet att kvalificera sig för division 2 men då måste man först ta sig genom ett tufft kval. Vi önskar Pandora ett stort lycka till med det.

För vår egen del slutade det med en tredjeplats i tabellen.
Vi inledde tyvärr serien med att spela oavgjort i tre av de fyra första matcherna och det är ingen hemlighet att vårt stora problem då var att hitta nätmaskorna i motståndarnas mål.
Detta blev vi bättre på under andra halvan av seriespelet och trots tappade poäng i seriestarten så hade vi kvalplatsen i egna händer när det återstod två matcher.
Tyvärr fick vi i näst sista matchen inte hål på Höllvikens försvar utan det blev ännu en oavgjord match och därmed satt Pandora i förarsätet i kampen om kvalplatsen.

I seriens avslutande omgång behövde vi vinna mot redan klara seriesegrarna Lunds SK samtidigt som Pandora behövde tappa poäng.
Vi gjorde vårt jobb mot Lunds SK men tyvärr, för vår del, så gjorde även Pandora sitt jobb med att vinna sin match och vi föll på det så kallade målsnöret.

Kvalplatsen hade vi självklart mer än gärna bärgat men den missen betyder inte att vi är missnöjda med året. Det finns massor av positiva bitar att ta med oss till 2021.

Efter en kortare vila går Husies damlag nu in i en period där tävlingsmatcher byts mot träningsmatcher. Håll utkik i kalendern, den uppdateras så fort något nytt är klart.

Mathias Johansson

Nyhetsarkiv
Välkommen Ebba!2020-07-25 14:05
Blåsigt mot Torget2020-02-20 23:14
Äntligen väder!2020-01-16 22:00
Tre poäng på WO2019-06-09 14:24
2018-10-25 07:50
 
Facebook/Instagram
Huvudsponsor
Sponsorer