Fotboll

En rysligt härlig premiär..
2016-04-09 18:02
Premiär i div.4 Sydv. Husie-Höllviken 5-3, laget för dagen..
160409, Husiegårds IP, gräs, 2x45 min, Div.4 sydvästra Husie IF - BK Höllviken 5-3 (2-1).

Nikola Zivanovic  3 mål
Tobias Olsson  1 mål
Emil Ohlsson 1 mål

(assist Nico 2, Almkvist 1, Patrik P. 1)

Man kan lungt säga att det blev spännande ända fram till 5 minuter innan slutet idag.

Husie börjar piggast men får tyvärr inte till sina chanser första delen av halvleken.

Straffsituation i 20:de och Nico sätter den säkert, 1-0 till Husie.

I den 25 minuten har Höllviken lite flyt och bollen letar sig till slut över Matte in i målet.

Domaren, som hade lite huvudroll idag, plockade först upp det gula, sedan det röda och sedan ångrade han allting och blåste mål...1-1 och lite komiskt var det allt :)

Husie har en riktigt bra period nu och Nico drar på ett skott från ca. 25 meter i den 40 minuten...2-1. Vackert och odiskutabelt.

Husie är mycket, mycket bättre offensivt i 1:a.

Vi har ett litet dopp i mitten på halvleken men med 2-1 i ryggen kändes allt ändå lite lättare från läktarplats då dom gröne gick till halvtidsvila...

Höllviken lyfter sig i början på andra och börjar pressa på framåt. Ändå är det Husie som kontrar in 3-1 via Almkvist/Nico som utnyttjar ett misstag i Höllvikens backlinje på ett smart vis.

I den 50 min åker Höllviken på en utvisning men dom lyckas ändå spela offensivt med de 10 som är kvar. I den 55:e får gästerna en straff och 3-2!

Minuterna senare 3-3...En retur studsar lite oturligt på en av Husies backar och rakt ut till en Höllvikenspelare som nätar hårt från nära håll.

Sista 10 och Tobbe Olsson presenterar sig. Nico igen med en vacker assist och en Tobbe som springer helt rätt och uppoffrande. Tobbe stöter in bollen i målvaktens vänstra hörna, 4-3 är ett faktum och en rejäl snyting till Höllviken som står upp bra men börjar bli på gränsen till slutkörda.

Ett byte till och fräscha ben i form av Emil som hinner näta under de tre minuterna han är på plan. 5-3 på en läcker chip i det högra hörnet (ass. Patrik) och saken var klar..

Husie tar sina tre första poäng i årets serie. Det blev spännande och dramatiskt ända in i slutminuterna.

Ny match nästa lördag, Limhamns FF borta..En match i taget och kanske tre nya?