Husie förlorade kvällens match mot Limhamn med 1-3 (1-3).
170830, Husiegårds IP, konstgräs, 2x45 min, 11-manna, div.5 sydvästra

Ikväll förlorade vi mot serietrean som minimerade sina misstag bättre än oss...

Det var självklart tufft att ladda om efter söndagens seriematch mot Klagshamn.
2 dagar emellan matcherna är på tok för lite vila och återhämtning. Skadorna och orken tog ut sin rätt ikväll.
Vi gör dessutom ingen bra 1:a halvlek.
Felpassnings-procenten och snacket på plan är åt skogen för hög/låg och vi bjuder Limhamn på 2 mål i den 29:de och den 46:e som en konsekvens av dessa..

Det första målet (18 min) kommer efter en straff där domaren bjuder gästerna på ett mål.
Domaren borde blåst frispark i förstaläget ca. 15 meter utanför straffområdet men blåser istället straff i ett ytterst tveksamt andra-läge.
Joel  försvarar följsamt, kropp mot kropp i straffområdet och Limhamns-spelaren lägger sig väldigt, väldigt lätt. Ingen straff givetvis och en väldigt orättvist bedömning!
Ett noll i baken och en riktig moraldödare tyvärr!

Klart som tusan är både ledare och spelare besvikna i halvtid och vi lovar varandra att vi ska göra en bättre halvlek i andra..vilket vi också gör.
Vi tar tag i lagdelarna, gör det svårt för Limhamn och vi hotar till höger, vänster och centralt. Husie spelar riktigt bra stundtals och resultatet 2-3 kändes inte så långt borta.
Limhamn håller dock skickligt undan och är nära att sätta 4:an på en giftig frispark med 2 minuter kvar att spela.

Vi laddar om under morgondagens träning, tar lärdom av dagens match och ser fram att emot att möta Liria borta på lördag.