SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Billeberga GIF
0 - 2
Husie IF
Billeberga GIF0 - 2Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 12 april, 20:15
Plats:Teckomatorps IP
Tävling:
Matchnummer: 130154009
Samling:18:15
Aktivitetsinfo: Vi kör mot Landskrona 18.20
Ett hårt arbete i Teckomatorp (mot Billeberga) betalade sig..
2018-04-12 22:44
180412, Teckomatorps IP, konstgräs, 11-manna, 2x45 min, Seriespel div.5 västra.

Jakob Freberg  1 mål
Elias Olsson  1 mål
(assist: Simon Keredzin 1)

Detta var en mycket svårspelad match i ett väldigt blåsigt väder på en väldigt stor konstgräsplan...Men fy fasiken vad bra killarna gjorde det !

Billeberga var det avvaktande laget som skapade en del framåt i form av fasta situationer i första halvlek. 
Husie var det spelförande laget med en enorm motvind mot sig vilket gjorde det svårt att spela boll på mark många gånger. Vi föll ibland lätt in i Billebergas tempo och pressspel där deras långa backar rensade det mesta som vi kom med i anfallsväg.

Vi var bättre sett till hela halvleken men Billeberga hade (trots Simons fina skott på mål i den 10:de) det bästa läget när en av deras anfallare kommer ensam med Felix i den 32:a minuten. 
Felix fotparad-räddar bollen vackert och vi rider ut stormen på ett bra vis. 

Halvleken lämnade dock lite att önska av Husie-spelarna och det var mycket viljan att vinna mera bollar och att framför allt sätta våra chanser jag pratar om.. Det skulle bli ändring på det i 2:dra :)

Vi inleder 2:dra halvlek på ett fantastiskt piggt vis och återigen Simon har ett kanonskott i den 47:de minuten som Billebergas målis på något vis når (?). Skottet och den fina genomlöpningen förtjänade givetvis ett bättre öde.

I den 53:de minuten kommer utdelningen av vårt hårda arbete: Jakob Freberg från 20 meter, pang rätt upp i krysset..Vilket mål !!! 
Jakob som jobbade kopiöst på mittfältet under hela matchen förtjänade detta mål..laget förtjänade detta mål !

Billeberga vaknar till lite efter vårt ledningsmål och satsar helt plötsligt väldigt offensivt. 
I en av deras par tre räder mot vårt mål lyckas dom i den 64:de minuten att komma solo med Felix som boxar(?) bort Billebergasplelarens hårda skott på ett vis som nästan var nonchalant..poetiskt vackert.. 

Felix ger oss andrum och vi vet alla att matchen är en annan match om den räddningen inte hade kommit av vår krigare i buren !

Trötta spelare och några snabba byten senare presenterar sig vår yngste kämpe Elias på nytt. Efter ett jättefint inlägg av Simon från vänster "volley-slår" Elias in bollen från boxen över en intet ont anande Billebergamålvakt. 
Klockan stod på 74 minuter och här visste vi nästan att vi var minst halvvägs..Trean skulle bara hem!

En stor framgångsfaktor idag är och var att spelarna lyfter sig flera nivåer mellan 1:a och andra halvlek och att vi börjar vinna 80, 90 % av alla bollar vi blir av med. Att sedan passningspelet satt som en smäck i andra är en ren träningsprodukt..fattas bara :).
Tack för showen boys, ses nästa vecka..

//P.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 24/10 14:00
2 - 2  
Lör 17/10 14:00
1 - 0  
Lör 10/10 14:00
2 - 1  
Ons 7/10 19:00
4 - 1  
Lör 3/10 13:00
3 - 2  
Lör 26/9 13:00
0 - 1  
 
 
Facebook/Instagram
Huvudsponsor
Sponsorer