SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Husie IF
3 - 4
Lunds BOIS
Husie IF3 - 4Lunds BOIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 13:00
Plats:Husiegårds IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155028
Samling:11:45, Husiegård
Idag saknades varken chanser eller lägen att avgöra..idag saknades marginalerna och lite flyt..!
2019-05-04 16:48
Tyvärr inkasserar vi första förlusten hemma i serien mot ett Lunds BoIS som fick full utdelning 4-3 (1-2) med sig hem till Lund..
190504, Husiegårds IP, Seriematch div.5 Sydvästra, gräs, 2x45 min, 11-manna.

Blerim Mullici  2 mål
Salm Mohammed  1 mål
Assist: Rocco 1, Edis 1
-------------------------------------------------------------------
Korten på bordet..Lunds BoIS gör en bra match idag..Bättre än oss då de förvaltar sina målchanser givetvis. Det kommer vi aldrig ifrån och det är svårt att snacka bort!

Husie har ett jätteövertag spelmässigt i båda halvlekarna och målchanserna duggar tätt. 
Problemet är att avsluten (förutom Blerims 2 vackra inskruvade baljor i den 31:a och i den 93:e och Salles fabulösa brytning/mål i den 85:e) är lama och slarviga. 
Kan såhär efter minnas scener från 1:a där Blerims 2 precisa inlägg rullar på mållinjen men ingen där...och det är bara 2 målchans-exempel av många!

Vi lyckas göra Lunda-målisen till en gigant mellan stolparna genom att gång på gång: först göra bort hela BoIS mittfält och försvar, sedan servera bollen i famnen eller i målvaktshöjd (efter fasta) till killen...
Oj, oj, oj säger jag bara..vad kunde denna matchen slutat i vår favör om vi hade förvaltat våra lägen??? BoIS förvaltade sina..

Stolpe och ribba hade vi också...klart som fasiken att dessa två "ramverks-polare" skulle stå i vägen idag...Vi hade inte marginaler eller turen på vår sida tyvärr..

Domarna då? Stod dom också i vägen för vinst till dom gröne idag?
Om vi är lite objektiva så hade absolut ett av BoIS mål kunnat dömas bort för offside men i övrigt gjorde domarna ett bra jobb och dom tom. lade till 4 extra minuter för oss att hinna kvittera i slutet av matchen...Ingen skugga på dom alltså!

Matchandet har varit hårt på sistone och truppen har behövt rulla. Detta är ett naturligt inslag i Husie och kommer att ske fler gånger under säsongen. 

Synpunkter i halvtid ifrån några spelare, om det ena och det andra, är av underordnad betydelse men bör ändå belysas som ett negativt inslag i en annars sammansvetsad trupp.
Besvikelsen infann sig och då säger man dumma saker till varandra. Det viktigaste är att man rensar skallen efter en motgång och jobbar för laget och enligt ledarstabens instruktioner..Laget är alltid större än individen och ingen spelare är oumbärlig..

Vi spelar riktigt fin fotboll idag men spetsen saknas tyvärr. Kom ihåg att de som var på plan i 1:a och 2:a gör ett bra jobb trots förlust..

Bara GoIF borta nästa helg..upp till bevis om vi vill ligga kvar i toppen av tabellen..

//P.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 24/10 14:00
2 - 2  
Lör 17/10 14:00
1 - 0  
Lör 10/10 14:00
2 - 1  
Ons 7/10 19:00
4 - 1  
Lör 3/10 13:00
3 - 2  
Lör 26/9 13:00
0 - 1  
 
 
Facebook/Instagram
Huvudsponsor
Sponsorer