SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lunds SK
0 - 5
Husie IF
Lunds SK0 - 5Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 30 augusti, 19:15
Plats:Smörlyckans IP, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130155104
Samling:18:00, Smörlyckans IP
Aktivitetsinfo: Martin finns på IP 17.15-17.30.
17.30 stängs dörren!
Höstens (hittills) bästa prestation kom mot vårens formlag i div. 5 Sv...
2019-08-30 22:19
Med två måls ledning i halvtid för Husie slutar matchen med ytterligare tre baljor och 0-5 på bortaplan mot vårens formlag blev ett faktum..
190830, Smörlyckans IP, div.5 sydvästra, konstgräs, 2x45 min, 11-manna

Blerim Mullici  4 mål
Ylber Ferati  1 mål

Assist: Ylle 2, Salle 1, Simon 1..
-------------------------------------------------
"SK" hade absolut chanser emellanåt...men när vi spelar det vackra spelet som är vårt signum är vi tveklöst överlägsna...vi dansar som fjärilar och stinger som bin..och den som blir stungen förlorar..

Denna sköna augustikväll på Smörlyckans IP, på en arena där myggorna var stora som AH-64 Apache-helikoptrar (dvs .sög en halvliter blod på en halv minut från Husie-tränarnas shorts-klädda ben). 

En arena där svettlukten från både spelare, motståndare och publik blev påtaglig pga. den "tajta inramningen",..och en arena som ska tituleras "som erövrad" framöver...

Där på den arenan kom ännu en urladdning från våra helsköna, gröna lag..
Vi äger matchen från början till slut..från början till slut! 

SK är inget dåligt lag..men vi gjorde dom dåliga ikväll genom ett oerhört aggressivt och samtidigt kreativt spel i både anfall och försvar. 

Vår egen utomjording, Blerim, började kanonaden i den 12 minuten med ett superskott utanför målområdet som SK:s målis precis tippar över ribban. Killen som följer upp med att assistera sig själv och "larma" in bollen från 16 meter i den 13 kallas för Ylle..En välkänd målskytt i Husie-leden. 0-1 och den där lite goooa känslan infann sig.. 
SK såg ut att ha svårt att andas emellanåt. Ändå presterar dom en jättefin kontring i den 27:e där deras nr. 11 kommer ensam med Calle i Husie-målet. 

Calles fotparad är världsklass och skapar trygghet i vårt fortsatta spel denna halvlek. 
Vi vet att vi har en gigant längst bak och vi vet någonstans att han är så bra så att han absolut kan hålla nollan en så här magisk kväll !

i den 37:de får Blerim "Papi Obi van Kenobi" Mullici en riiiktig smörpassning av den alltid aktive och energiske Salle. Blerim gör det som ett proffs..0-2 är inte en saga..det är ett faktum.

SK lyfter sig efter halvtid och kommer ut som ett nytt lag, fast benägna att straffa oss för de mål vi gjorde i 1:a. Deras offensiv är vass, speciellt via deras yttrar/anfall (nr.9 och 11) men fastnar som så många gånger förut denna kväll på vårt eminenta försvar och mittfält som inte ens släpper en synål emellan leden.

Desto mera SK anfaller desto mera anfaller vi tillbaka i våra omställningar. I den 73:dje, den 77:de  och någonstans innan domaren blåser av matchen punkterar Blerim matchen med tre mål till. 
Klart som fasiken hade han hjälp av laget..men kom ihåg att laget synkade som ett välsmort kugghjul ikväll, precis som det varit under stora delar av höst och vårsäsongen..

Om ni inte orkar läsa allt subjektivt svammel som står ovan så läs åtminstone att vi spelar vacker jäkla fotboll och att vi är värda all eloge för vinsten ikväll. 
SK slog oss med 4-1 på vår hemmaborg i våras..det resultatet har gnagt och vi har stört oss på det..vi fick revansch kan vi lugnt säga!

Genarp nästa om ca. en veckas tid..var där eller bli väck..

P.s..nämnde jag att vi gjort flest mål i serien efter 18 omgångar? Hela 57 mål och en diff. på 30 mål!!!

//P.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 10/7 13:00
2 - 5  
Ons 30/6 19:00
1 - 6  
Tor 24/6 19:00
1 - 2  
Lör 19/6 14:00
3 - 0  
Fre 11/6 19:00
2 - 1  
Lör 5/6 13:00
3 - 1  
 
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Klädpartner
Partners