SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Husie IF
2 - 0
Linero IF
Husie IF2 - 0Linero IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 september, 13:00
Plats:Husiegårds IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155121
Samling:10:45, Husiegård
Aktivitetsinfo: Obs tidig samling gemensam frukost.
Kom i tid..
Slaget om Husiegård avgjordes med hjälp av järnvilja, mod och en klassisk tåfjutt..
2019-09-22 15:37
Idag gällde det...på den ena bilden syns en av dagens giganter, nr.14, Simon Keredzin som gjorde det förlösande 1-0 målet..målet som vände matchen till vår fördel offensivt !
190922, Husiegårds IP, seriematch div.5 sydvästra, gräs, 2x45 min, 11-manna

Simon Keredzin  1 mål
Lucas Barba  1 mål

Assist: Simon 2
-------------------------------------------------------------
Ja, vad ska man säga? 

Vi försatte oss i denna situation och det finns ingen annan än vi som kan ta oss ur den. Varje match framöver måste förvandlas till ett slagfält och varje match måste spelas som en VM-final..

Alternativet till dessa påståenden smakar illa..
Väldigt illa!
Vill börja med att lyfta fram 2 Husie-spelare som gjorde lite mera skillnad än övriga idag: Simon Keredzin och Calle Scott...!

Calle räddar 2 frilägen åt oss i den 1:a halvleken när vi spelade som sämst första 30 minuterna, Calle är "urkraften bakifrån" som eldar på och tänder gnistan i trötta försvarsfötter under matchens gång, Calle är den "flygande guden" som plockar ner eller boxar bort allt som kommer flygandes i dennes luftrum...

Simon är killen som aldrig ger upp, spelaren som outtröttligt stör och skapar, Simon är den piskande vinden som blåser hårt i offensiven och som levererar dagens klassiker..nämligen den gamla och numera sällan skådade tåfjutten...!

Påstående: Ibland när man överlever en tung offensiv tillsammans, som vi gjorde idag under Lineros press första 30..då brukar det gå bra sen..!

Lika lamt som vi agerar första 30 lika mycket lyfter vi oss sista 15 i 1:a. I halvtid pratar vi om fokus och är både sugna och förbannade på vår insats i 1:a. 
Vi kommer ut som ett nytt lag medan Linero känns som att dom backar bakåt något. 

Vi ska givetvis vara objektiva och inte glömma bort Lineros stolpe ut i mitten på halvleken..men vi ska heller inte glömma Simons nick (efter Blerims frispark) 20 cm ovan ribba i den 52:a, Simons soloräd från höger kant där han assisterar sig själv till det så underbara 1-0 och heller inte Lucas 2-0 mål i den 91:a..ett mål som definitivt sög musten ur motståndarna. 

Laginsatsen var avgörande idag..vi tog oss ur skyttegraven och blödde för varandra, gav varandra energi och hopp inför de matcher som komma skall..jobbade som bröder i en match som bara kunde sluta på ett vis..med seger för di gröne !

En seriematch kvar och den är lika viktig, ligger lika mycket i våra händer som idag..en match som måste vinnas. Matchen är om en vecka borta mot ett Uppåkra som som verkar ha hittat formen och som vill skapa sig bra förutsättningar inför deras "nedåt-kval".

P.s. trist att höra i periferiet att det finns en hel del Husie-supportrar som kritiserar laget ganska hårt under pågående match. 

Tycker personligen att dessa s.k. supportrar ska "krypa fram ur sina ankdammar" och våga ta en diskussion med oss tränare. 

Dom får gärna förklara lite gruppsykologi eller någon universal övning som skapar bättre resultat än vad spelare och ledare lyckats prestera hittills under en lång och slitsam säsong. 

Berätta detta för oss i staben öga mot öga är ni vänliga..d.s.

Alternativet är att hålla sin näbb tyst och göra det en supporter ska göra..supporta..

Ni kommer trots allt in gratis på matcherna denna säsongen eller hur?

//P.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 24/10 14:00
2 - 2  
Lör 17/10 14:00
1 - 0  
Lör 10/10 14:00
2 - 1  
Ons 7/10 19:00
4 - 1  
Lör 3/10 13:00
3 - 2  
Lör 26/9 13:00
0 - 1  
 
 
Facebook/Instagram
Huvudsponsor
Sponsorer