Förlust mot FCT i dagens seriematch..
160528, Husiegårds IP, gräs, 2x45 min, 11-manna,  div.4 sydvästra

Oliver Richt  1 mål
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ni vet den där känslan när det ena laget är stabilare än det andra och leder matchen i två halvlekar men det andra laget är giftiga, kommer på luriga kontringar och ständigt nära att utjämna..?

Visst kunde Husie fått en pinne med sig med lite flyt?
Tyvärr så tar ett mycket stabilt FCT tre pinnar på Husiegård och Husie inkasserar sin andra förlust denna veckan.

Första halvlek var en blek historia från båda håll och ljuspunkterna var Mattes par tre fantomräddningar som höll di grönvite kvar i matchen.
Jag tänker speciellt på nickräddningen Matte gör i den 35:e då FCT spelaren måttar från 4 meters avstånd..

Vi började halvleken hyfsat första 15 men FCT tar över mer och mer och nöter sig in efterhand som klockan går.

I den 42:a kommer FCT:s ledningsmål och det måste erkännas ett rättvist sådant.

2:a halvlek och 0-2 efter en FCT hörna där den för övrigt suveräne Matte oturligt misslyckas att få bort bollen som slinker in vid främre stolpen.

Husie gav sig inte och efter ett par tre byten lyckas man hitta ny energi. FCT börjar sjunka tillbaka något och chanserna för Husie börjar dyka upp.
Det blir dock en kamp mot klockan och trots ett vackert mål av Richt på en retur i den 87:de minuten orkar vi inte trycka in 2-2 fastän vi hade FCT lite på poäng sista halvan av halvleken.

Surt men så är det och nya tag som gäller....
Att hänga läpp gör ingen glad och vi måste givetvis resa oss och framförallt förbättra oss i avsluten till matchen mot Hyllie..