SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Husie Idrottsförening
Bli medlem
Vi hälsar Leona Zuta välkommen till Husie IF dam A!
2022-11-28 11:21
Följ tjejerna på @husieif_dam
Namn: Leona Zuta
Ålder: 16 år, 2006
Position: Högerback
 
Jag började spela fotboll för 10 år sen, när jag var 6 år, då min fritidsledare startade ett flicklag i kvarnby, jag började då  direkt och har spelat där ända tills nu. 2020 fick jag chansen att spela med dam laget och fick min debut. Efter den matchen så blev jag senare en dam spelare och nu är jag här idag. 
 
Fem snabba frågor:
 
Favorit spelare:
Jag har inte så bra koll på spelare från dam sidan men Kosovare Asllani känner jag till så det får blir henne som favorit damspelare.
 
Jag tycker om Ngolo Kante väldigt mycket. Han är en bra spelare på plan som många säger är väldigt svår att möta då han är överallt på planen, allt från anfall till mittfält och även försvar. Dessutom är han en underbar person utanför plan också vilket alltid är ett plus. Han är en väldigt tyst och blyg person som jobbar mycket i smyg vilket jag skulle säga att jag känner igen mig själv i väldigt mycket.
 
Favorit mat: 
Mammas mat såklart men jag älskar även hamburgare och mat från Balkan. 
Fanta Exotic är min favorit dricka. Men ska man prata om nyttigt så är det mjölk eller vatten.
 
Favoritresemål: 
Mina favorit resor är de resor som vi åker på till Makedonien och Albanien, vi har släkten där nere men dels så älskar jag bara att vara där. 
 
Svåraste och bästa spelare som jag har mött och spelat med: 
Jag skulle nog säga min syster på den biten, Elisa Zuta. Jag har både mött henne, då hon var ganska svår att möta men nu ska jag även få spela med henne vilket jag ser fram emot något enormt.
 
Egenskaper som fotbollsspelare:
Jag skulle säga att jag är en lugn spelare, jag stressar inte när jag har boll utan jag är lugn och har tålamod. Jag vill aldrig ge upp, gör jag fel så vill jag göra mitt bästa för att rätta till det, både på och utanför plan och dessutom skulle jag säga att jag är en bra lagspelare som peppar och jobbar. 
 
Vi fortsätter att välkomna spelare till både F17 och A-laget. Vill du komma i kontakt med tränarna gör du det enkelt här:

Rizwan Elahi 073-592 47 17

Bilal Ahmad 070-091 34 32

Michael Lion 073-962 96 82

 
 
Sponsorhusets 600 butiker sänker sina priser.............
2022-11-22 15:41

Idag startar Black Week, en vecka där Sponsorhusets 600 butiker sänker sina priser på nästan allt och även höjer sin ersättning. Att gå via Sponsorhuset gynnar alltså både dig själv och Husie IF, inget blir dyrare för dig som handlar.
Se alla grymma kampanjer här: https://www.sponsorhuset.se/husieif/rea-kampanjer
Saknar du inlogg? Skapa ett sådant enkelt här: https://www.sponsorhuset.se/husieif/bli-medlem

Husie IF satsar vidare - nu även på herrarna.
2022-11-17 16:51
Jimmie Persson och Raslan Alkurdi


Vi är glada att vi idag kan presentera två viktiga kuggar som skrivit avtal med Husie IF herrar A.
Jimmie Persson blir vår nya huvudtränare och vid sin sida kommer Jimmie att ha Raslan Alkurdi som assisterande spelande tränare.

Jimmie Persson har ordet:
-    ”Jättekul, att vara här och att vara en del av denna ”nystart” som Husie IF vill göra med sitt herrlag. Kändes helt rätt efter samtal med Ken. Jag är taggad inför denna utmaning!
Husie IF är en alldeles för stor och populär klubb för att inte vara med i de högre serierna. 

Detta är något vi satsar på att åstadkomma med tiden. Det är många pusselbitar som skall läggas men jag känner mig jättemotiverad att börja jobba för att så småningom lyckas med våra mål. Vi börjar nu med att bygga truppen och tittar på vilka spelartyper vi behöver ha in, för att göra Husie IF till ett så slagkraftigt lag som möjligt 2023.”

Raslan Alkurdi säger:
-    ”Efter några positiva samtal och möten med Ken Hansson (sportchef Husie IF) beslutade jag mig för Husie IF som är anrik klubb med bra förutsättningar. 

Detta blir mitt första uppdrag som assisterande tränare. En ny roll för mig som jag tycker ska bli både spännande och utmanande. Min karriär började i Syrien där spelade jag i högsta ligan under många år. Gjorde även landskamper där för mitt hemland. Kom till Sverige 2015 började spela i Kvarnby IK div 2. Nästa anhalt blev Landskrona BoIS, därefter tre säsonger i IFK Malmö och nu senast tre säsonger i NK Croatia.
Denna säsong ska vi tillsammans utveckla vår unga trupp och även hitta en stabilitet i laget.”

 

Vill ni provträna med oss?
Vi tränar måndagar och onsdagar kl.20:00-21:30 på Husiegård IP konstgräsplanen

(Husievägen 73).
Kontakta Ken Hansson vid intresse på SMS eller mail
kenhansson@husieif.com 0708-170383

Vi kommer att göra detta grundligt och jag har stort förtroende för både Jimmie, Raslan och laget, säger Ken Hansson. 

Ni är bäst!
2022-11-16 10:14
Tusen tack för att ni stöttar föreningen via GRÄSROTEN 🙏💚.

Tack till alla er som bidragit till detta!

 

Fler som vill stötta:

 

Gå in på:

Gräsroten Husie IF

Provträna med Husie IF Herr A och U19.
2022-11-14 16:05
Foto Marcus Sahlén
Välkomna till Husie IF herrar A!
 
Vintertid tränar vi på Husiegård IP Konstgräset (Husievägen 73).
 
Vår - sommar och långt in på hösten har vi förmånen att träna på naturgräs på vår huvudarenan.
 
Vill du provträna med oss - maila eller ring Husie IF sportchef Ken Hansson 0708-170383 kenhansson@husieif.com
 
Vi tränar måndagar och onsdagar kl. 20.00-21.30.
 
Välkomna till Husie IF!
Husie IF gör långsiktig satsning på damfotbollen.
2022-11-14 10:42
Foto Marcus Sahlén

Husie IF har rekryterat två starka nyckelpersoner till sin damverksamhet: Akademitränaren Rizwan Elahi och idrottspsykologutbildade Bilal Ahmad. Det långsiktiga målet är att ta damlaget till division två. Rizwan och Bilal kommer ta rollen som huvudtränare i damlaget och driva på utvecklingen av föreningens unga damlag tillsammans med tidigare F17-tränaren Michael Lion som varit i föreningen under många år.

Rizwan kommer stå för drivet och fysiken medan Bilal kommer jobba med analys och mindset. Michael Lion som framgångsrikt har haft Husie IFs F17-lag kommer nu blir en del av ledarstaben.

  • Det är ett ungt damlag och jag ser en sån otrolig utvecklingspotential i de här tjejerna. Vi tror stenhårt på detta. Vi har en samstämmig bild med Husie IF av hur vi vill driva damverksamheten framåt. VI kommer jobba med utveckling både på och utanför plan och målet är att skapa Malmös mest passionerade damlag, säger Rizwan Elahi.

Rizwan och Bilal tog över laget efter sommaren då dåvarande tränare Daniel Zielinski var tvungen att hoppa av sitt uppdrag på grund av nytt arbete. Initialt skulle de ta laget säsongen ut men ledarna och föreningen fattade tycke för varandra och har nu slutit ett två-årsavtal.

Elisa Zuta är Husie-spelare sen barnsben. Hon har burit kaptensbindeln i laget under året och kom på delad andraplats i skytteligan i div. 3 sydvästra där laget spelade under 2022. Hon är mycket positiv till den nya tränarkonstellationen.

  • Under de månaderna vi haft Rizwan och Bilal har laget utvecklats enormt – både individuellt och som lag, Jag tror detta kommer bli väldigt bra för oss, säger Elisa.

Nu kommer laget öka från två till tre träningar i veckan – en önskan från både spelare och tränare. Fokus under försäsongen kommer ligga på individuell utveckling och fysisk träning. Laget öppnar även upp för provspel för nya spelare under november.

  • Vi vill bygga laget långsiktigt på Husie IF-spelare men vi behöver även fler spelare för att säkra upp och öka vår kapacitet. Då laget är ungt så jagar vi just nu rutinerade spelare för både bredd och spets som vill följa med på den här resan, säger Rizwan

Frimånaden med fria övergångar börjar nästa vecka den 15 november och löper en månad framåt. Och föreningen har redan blivit kontaktade av flera seniorspelare som visat intresse.

Den långsiktiga satsningen på damlaget hänger ihop med en större utveckling av Husie IF som förening, menar Ken Hansson som är Sportchef i Husie IF.

  • Under året har vi påbörjat ett stort omställningsarbete och styrelsen har satt upp fler mål som vi kommer prioritera att jobba med de kommande åren. Ett mål är att ha flicklag i alla åldrar såväl som ett starkt damlag i division två till 2027. Vi vill satsa men skyndar långsamt för att hinna göra allt grundligt, säger Ken Hansson.
Bli medlem
Köp din lott här och stöd Husie IF
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Herr, 15/11 14:29 
Fotbollsskolan P/F 017/018, 28/09 08:50 
Fotbollsskolan FP2017/2018, 28/09 08:37 
F 09/010, 27/09 16:31 
 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners