SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Husie Idrottsförening
Bli stödmedlem
Irma ”Pirlo” Djulovic skriver på för år 2024 ⭐️💚
2023-12-08 09:57


Vi kan med glädje dela med oss av nyheten att Irma förlänger med oss inför nästa säsong.

 

Irma är en lojal lagkamrat som hela tiden ser till gruppens bästa och bidrar med mycket positiv energi vid sidan av plan. Därför är hon oerhört viktig för vårt projekt.

Smeknamnet har Irma fått eftersom hon likt Pirlo kan äga ett helt mittfält med sin bländande teknik, spelintelligens och öppnande passningar.

Irma har tidigare haft rollen som playmaker mellan backlinje och mittfält, nästa säsong kommer hon få en friare offensivare roll i vår nya taktiska idé.

 

För alla som vill se underhållande fotboll är det bara att komma ned till våra träningar eller matcher för att se Irma göra show på plan säger Michael Lion, tränare Husie IF Dam. 💚

Husie IF lagkapten Elisa Zuta skriver på för år 2024!
2023-12-07 11:09

Nästa glada nyhet från damlaget.....

 

Lagkapten Elisa Zuta skriver på för år 2024 💚!

- Vi är otroligt glada att vår lagkapten Elisa Zuta väljer att förlänga med oss, med sitt ledarskap på plan är hon otroligt viktig för vårt projekt.

Elisa är en mångsidig poängspelare med otroliga spetskvaliteter men jag måste nämna att hennes främsta styrka som spelare är kompetensen att implementera tränarnas instruktioner på plan. Det är inte många spelare som besitter den egenskapen i tidig ålder.

 

Nästa säsong kommer vi få se Elisa i en mer renodlad offensiv roll och jag kan redan nu förutspå en massa mål och assist säger Bilal Ahmad, tränare Husie IF Dam.

Fina erbjudande bakom varje lucka!
2023-12-06 12:46

 

Nu har Husie IF fått en egen julkalender på Sponsorhuset. Luckorna kommer att släppas varje onsdag och fredag fram till julafton. Julkalendern är fylld med exklusiva erbjudanden på produkter från kända varumärken. Dessutom så tillfaller alltid 5% av ordervärdet Husie IF. Se vad som döljer sig under dagens lucka här: https://www.sponsorhuset.se/husieif/butik/sponsorhusets-julkalender

 

Välkommen "hem" Bella!
2023-12-06 10:08

Nu presenterar vi årets första nyförvärv till damlag Isabella "Bella" Grujic från Vellinge IF.

 

Vi är så glada att du efter fem års spel på bortaplan, nu vänder hem igen 💚!

 

Varmt välkommen till oss!

 

- Bella passar perfekt i vår spelidé och kommer vara en tillgång med sitt spelsinne samt fantastiska teknik säger Michael Lion, tränare i Husie IF dam A.

 

Tips till jul och nyår!
2023-12-01 12:38

Nu är det kallt ⛄!

 

Värm dig eller ge bort en Husie IF halsduk.

 

På kansliet har vi Husie IF kepsar, muggar, vattenflaskor mm.

 

Vi önskar er en trevlig helg!

 

Husie IF 

 

Följ oss gärna på Facebook & Instagram!

 

Bli stödmedlem
Nyheter från våra lag
 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners