SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kallelse till extra årsmöte
2022-01-28 15:10

Kallelse till extra årsmöte

Husie IF bjuder in till extra årsmöte

Söndagen den 13 februari 2022 kl. 13.00

 

På grund av rådande pandemi vet vi inte om vi kommer att kunna hålla mötet fysiskt eller om det kommer att hållas digitalt.

 

När vi vet hur många som anmält sig och vilka restriktioner vi måste vidta så återkommer vi med mötesplats eller vid digitalt möte skickas en länk.

 

Valberedningens förslag på ordförande fram till ordinarie årsmöte

är Linda Rosdahl.

Valberedningens förslag på revisor fram till ordinarie årsmöte kompletteras i början av vecka 5.

 

Anmäl er senast 4 februari till sannemaurer@husieif.com

 

Dagordning:

  1. Fastställande av röstlängd för mötet.
  2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
  3. Val av protokolljusterare och rösträknare.
  4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
  5. Fastställande av föredragningslista.
  6. Val av ordförande inom styrelsen för tiden framtill ordinarie årsmöte.
  7. Val av revisor för tiden framtill ordinarie årsmöte.
  8. Avslutning


Välkomna!

Husie IF Styrelse

Fler talanger tar plats!
2022-01-28 11:59
Foto Mats Borg

A-laget hade förmånen att få ”låna” tre spelare från F17 under förra säsongen.
Lagledare Helena Borg säger: ”Vi bjöd in tre spelare från F17 att följa med oss på träningsläger i Göteborg. Vi körde fyra träningspass och avslutade med match där vi mötte Blå-vitt”.
Tjejerna gjorde imponerande insatser och blev ett välkommet tillskott i laget. De tre talanger som vi hade förmånen att låna gjorde fina framsteg under hösten och nu vet vi att de har valt att stanna i föreningen, vilket vi är mycket glada över”
Först ut att bli presenterad är Jessica Weirum

Jessica, som är en spelintelligent 16-åring med fin passningsfot spelade till sig en ordinarie plats som högerback i damlaget under slutet av säsongen. Hon går på fotbollsakademin på Toftanäs och har spelat i klubben sedan 10-årsåldern.
Förutom fotbollsintresset, har vi noterat att hon är flitig supporter till Malmö Redhawks.

 
Vill du göra som Jessica och spela i Husie IFs damlag?
Vi söker ytterligare några spelare till A-laget och F17.
Kontakta Daniel 0702-696947 eller Christer 0706-073445
Irma fortsätter....
2022-01-27 07:36
Foto Mats Borg
-Javisst, Irma Djulovic planerar för ännu ett år i Husie IF! Tränare Danne säger: ”Irma är en trygg innermittfältare som jag haft nöjet att följa under några år. Hon har fantastisk teknik och blick för spelet. Irma är en mycket bra tvåvägsspelare som tar stort ansvar i både offensivt och defensivt. Hon är en bra poängspelare och målskytt. Det skall bli spännande att jobba med henne i år, hon spås en lysande framtid som vi ser fram emot att dela med henne inom Husie IF.”
Vill du göra som Irma och spela i Husie IFs damlag? Vi söker ytterligare några spelare till A-laget och F17.
Kontakta Daniel 0702-696947 eller Christer 0706-073445
Då är det klart!
2022-01-26 13:04
Foto Mats Borg

Vi är riktigt glada över att tröja nummer ett kommer att pryda Emma Marthinsson!

Tränare Christer säger:

”Emma är en grym målvakt som vi tidigare träffat på i våra möten med BK Höllviken. Hon är fantastiskt duktig på spel med fötterna och hon är bra på att styra sina medspelare. Hon spelar med stor pondus och är helt orädd i sitt agerande. Emma är dessutom en glad och positiv tjej som vi kommer få stor glädje av. -Kul att hon dessutom kan lira hockey!

Varmt välkommen Emma!

 

Vill du göra som Emma och spela i Husie IF? Vi söker ytterligare några spelare till A-laget och F17.

Kontakta Daniel 0702-696947 eller Christer 0706-073445

 

Elin fortsätter....
2022-01-25 11:10
Foto Mats Borg

Vi är glada över att Elin Hansson Lindahl har valt att fortsätta sin fotbollsresa hos oss i Husie IF!

 

Elin, som kom till oss inför förra säsongen från Staffanstorp är ett energiknippe, årsmodell 05.

Tränare Danne säger: ”-Elin har rutin från backposition och har nyligen omskolats till forward, vilket visat sig vara ett lyckokast. Hon har ett bra rörelsemönster, är snabb i djupled, bra teknik och en stor spelförståelse. Hon blir en stor tillgång även denna säsong och jag är övertygad om att hon kommer att spela högre upp i seriesystemet tillsammans med Husie IF.”

Vi fångade Elin på språng efter lördagens träning. Det såg ut som om hon hade massor av energi kvar och sa: ”-Riktigt rolig träning och jag känner att jag utvecklas för varje vecka, jag gillar de nya tränarnas varierade övningar.”

 

Vill du göra som Elin och spela i Husie IF? Vi söker ytterligare några spelare till A-laget och F17.

Kontakta Daniel 0702-696947 eller Christer 0706-073445

 

1,5 miljoner i sparkapital saknas!
2022-01-20 15:18

FRÅGOR & SVAR

 

Bakgrund

Vi får många frågor just nu angående att vi igår informerade våra medlemmar om att styrelsen upptäckt att ca 1,5 miljoner kr har flyttats från föreningens sparkonton. Vi har idag skickat ut information till alla medlemmar även via mail och här kommer de vanligaste frågorna vi får just nu. 

Vad har hänt?

Ca 1,5 miljoner i sparkapital saknas. Pengarna skulle varit låsta men ansvarig har underlåtit att låsa pengarna. April-september har stora uttag gjorts från kontot. Händelsen är polisanmäld.

 

Pengarna är sparpengar men används ej för den dagliga driften. Pengarna som används för den löpande driften är orörda och verksamheten löper vidare som vanligt. Lagkassor och driftskonto är alltså orörda.

Hur kunde det här hända?

Det är den viktigaste frågan. Vi behöver fortfarande mer information om vissa saker – framförallt avvaktar vi resultatet av polisanmälan. Men såklart det faktum att pengar som kommunicerats som låsta inte har varit det är en viktig pusselbit.

 

När hände detta?

Uttagen har skett mellan april och september. Fredagen 14/1 upptäcktes att pengarna var borta och på måndagen kunde banken bekräfta det och vems inloggningsuppgifter som använts för överföringen.

 

Har ni gjort polisanmälan?

Ja, det gjordes redan dagen efter banken bekräftat misstankarna.

 

Hur påverkar det föreningen?

Pengarna som flyttats har varit sparpengar på ett separat konto som inte varit ämnade att används för drift. Lagkassor och pengarna som avvänds för driften är orörda.  Så vitt vi vet ska det inte påverka den löpande verksamheten - träningar och matcher fortsätter som vanligt.

 

Hur upptäcktes det?

Medlemmar i styrelsen har haft frågor om ekonomi och insynen i banken under hösten men inte riktigt fått svar som utlovats. I ett möte med banken i upptäcktes att pengarna saknades. Mötet med banken var planerat för att för svar på frågor och för att skriva en fullmakt för vice ordförande med anledning av att ordinarie ordförande avlidit.

 

Vet vi vem det är?

Vi vet endast att det är inloggningsuppgifter som tillhört vår fd. ordförande som använts för överföringen.

 

Var har pengarna tagit vägen?

Banken har bekräftat att pengarna överförts till ett konto kopplat till en person som inte verkar ha någon koppling till föreningen. Vad som sedan hänt med pengarna kan inte banken ta reda på utan polisen.

 

Kan vi få tillbaks pengarna?

Vi vet inte det i dagsläget. Dels behöver vi invänta vad polisen säger. Dels tittar vi på andra alternativ – exempelvis försäkringar

 

Vad händer med årsstämman?

Vi har ett årsmöte som var planerat till mitten av februari men det är viktigt att vi kan presentera för medlemmarna så mycket information som möjligt och att den ekonomiska balansrapporten är genomarbetat och granskad.

 

Vi i styrelsen kommer därför i första hand utlysa ett extrainsatt årsmöte för att välja en revisionsbyrå för granskning. När den revisionen är gjord kommer vi kalla till ett ordinarie årsmöte. På grund av detta kommer sannolikt det ordinarie årsmötet förläggas senare än vanligt men det viktigaste är att vi kan presentera en ordentlig ekonomisk rapport.

 

Finns det fler misstänkta?

Det får polisen utreda.

 

Hur ser ekonomin ut

Vi arbetar på att få fram ett tillförlitligt bokslut som kommer granskas av extern revisionsbyrå. Det kommer presenteras på det ordinarie årsmötet.

Driftsekonomin är god och vi kan fortsätta driva verksamheten som vanligt.

 

Nyheter från våra lag
Dam, 28/01 12:06 
Dam, 27/01 07:39 
Dam, 26/01 13:14 
Dam, 26/01 13:12 
Fotbollsskolan P/F 017/018, 20/01 18:35 
 
Facebook/Instagram
Huvudpartner
Klädpartner
Partners