SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Husie Idrottsförening
Bli stödmedlem
Bokningen är öppen!
2024-02-20 11:36

 

Boka din plats här till Vårfotbollen 2024

 

Välkomna till Vårfotboll 25-27 Mars 2024.

 

Boka er i rätt grupp (åldersindelning).

 

Skulle någon grupp bli full, ställ er då för bevakning av ledig plats.

 

 

Har ni frågor - är ni alltid välkomna att höra av er till sannemaurer@husieif.com

 

Hoppas vi ses!

Tränarutbildning SvFF D för Husie IF tränare 👍.
2024-02-20 11:34

I söndags hade vi i Husie IF ytterligare en tränarutbildning SvFF D. Vid detta tillfälle deltog 11 av våra tränare.

Tränarutbildare var Sven Sjunnesson.

I fotbollsdelen av tränarutbildningen finns totalt 5 steg. Från SvFF D, som är den grundläggande utbildningen alla fotbollstränare bör gå, ända upp till UEFA Pro för den som har sikte på ett professionellt tränarskap.

Härligt engagemang!

#husieif @skanesfotbollforbund @sveriges_fotbollsforbund

Agnes Johansson är klar för säsong 2024!
2024-02-16 13:53

Det är med stor glädje vi delar denna spännande nyheten att Agnes Johansson har skrivit på för oss inför den kommande säsongen!
Agnes har imponerat som delvis ordinarie i seriens yngsta backlinje föregående säsong och visat en otrolig kämpavilja samt driv för utveckling.
Som ytterback har Agnes inte bara hanterat svåra situationer med enkelhet, utan även utvecklats imponerande under sin första säsong med oss i Husie IF. Hennes förmåga att läsa spelet, teknik och fart gör henne till en viktig del av laget 💚.

Bennet Sadiku tränare för Husie IF Dam, berättar entusiastiskt om Agnes otroliga utveckling och förutspår att det finns ännu mer potential att utforska. Vi får inte glömma att Agnes endast är 16 år gammal, varit en del av A-truppen i mer än en säsong⭐️.

Agnes visar upp en positiv och glad inställning som sprider glädje i omklädningsrummet. Nästa säsong kommer Agnes inte bara att konkurrera om ytterbacksplatsen utan även att utmana om mer framträdande offensiva positioner ⚽️.

Vi är övertygade om att Agnes med sin starka vilja att avancera på planen och har potentialen att göra betydande framsteg i en mer offensiv roll, säger Bennet Sadiku.
💚
#husieif @husieif_dam 

Välkommen till Husie IF Ajla Krivic!
2024-02-15 15:12

Det är med stor glädje vi delar denna spännande nyheten att Ajla Krivic har skrivit på för oss inför den kommande säsongen! Ajla har erfarenhet från spel i serier högre upp och även landslagsspel för Bosnien och Hercegovina. 💚

Ajla är en viktig pusselbit för att komplettera vårt mittfält och kan spela på alla centrala positioner hennes förmåga att läsa spelet, teknik och passningsskicklighet gör henne till en viktig del av laget. Utöver det är Ajla en tänkare som aktivt vill bidra till att vår spelidé implementeras på plan. ⭐️

Bilal Ahmad, tränare för Husie IF Dam berättar entusiastiskt om hur det gick till när Ajla skrev på för Husie IF. Efter provspel identifierades omedelbart potentialen i Ajlas talang, vid diskussionerna inför den kommande säsongen insåg tränarteamet att Ajla med tiden kommer att inta en central och betydelsefull roll i laget.⚽️💚

Med Ajla ombord ser vi fram emot att fortsätta den positiva trenden och är övertygade om att hennes tekniska färdigheter och entusiastiska inställning kommer att vara en tillgång för laget, säger Bilal Ahmad. ⭐️
#husieif @husieif_dam 

Vi söker just dig!
2024-02-15 14:09

Vill du jobba med Husie IF olika event?

Vår eventgrupp behöver fler personer som kan vara med och lyfta våra arrangemang!

 

Kontakta eventgruppens kontaktperson Sanne Maurer

sannemaurer@husieif.com

 

Hoppas ni hör av er och att vi ses på en av våra träffar 😊👍!

 

 

Bli stödmedlem
ANMÄLAN: VÅRFOTBOLL
Nyheter från våra lag
 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners