""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Husie IF P08
Välkommen till oss. Vi spelar fotboll med ett lag i seriespel. Hela gruppen har ett högt fokus på samarbete och utveckling. 
 
Våra träningstider på Husiegårds IP är
Måndagar 18:30-20:00
Onsdagar 18:30-20:00
Torsdagar 17:00-18:30
 
Vill du prova på att träna med oss, kontakta någon av våra ledare - se kontakt
Grattis P08!
2022-06-13 16:41
Följ oss på www.husieif.com under lag P08.

Efter många nagelbitande matcher och hårt arbete. Gick killarna obesegrade igenom serien. 

Sista matchen igår (söndag) avslutades med ytterligare en vinst, med ett mål bara tio sekunder innan matchen blåstes av.....

Grattis till er alla och lycka till i Gothia Cup!

2020-04-07 13:36
Husie IF P08
 
2020-03-06 13:32
P08 i Skånecupen 2018
2018-12-30 23:42

Vi spelade med tre lag i Skånecupen idag. 


Husie Svart inledde dagen med samling klockan 08:30. Sedan följde spel mot FC Trelleborg (3-1), IFK Klagshamn (5-1) och Åhus HBK (2-0). I laget spelade Albion, Alex, Assem, Eldi, Felix, Kadir, Mattias o Max. 


Resultaten i de tre matcherna är välförtjänta då alla spelare har rätt inställning från start och verkligen spelar för varandra. Det märks redan vid samlingen att killarna har saknat fotbollen och varandra  Det är positivt på och utanför plan trots väntetider mellan matcher. 


På eftermiddagen började Husie Vit och Husie Grön med gemensam samling 16:00. Vit mötte IFK Klagshamn (0-0), Partille IF (2-3) och Veberöd AIF (0-3). I vit spelade Ali, Asger, Dion, Emil E, Emil R, Melvin, Noah, Rinor och Viktor.


Grön mötte FC Trelleborg (1-0), LB07 (1-0) och Västra Ingelstad (4-1). I grön spelade David, Dino, Eris, Esaias, Hassan, Leon, Oliver, Viggo och Zoran


Samma goa stämning här på samlingen och det var tydligt även här att killarna saknat varandra o fotbollen. 


Husie Vit får en tuff dag på planen idag. Motståndet har bestämt sig för att göra det ordentligt svårt för oss. Trots det fortsätter killarna att stå upp och kämpa för varandra. Styrkan bland dessa killar och det vi tar med oss från denna dag är just att de spelar som ett lag även i motgång. 


För Husie Grön är det också tufft motstånd i de första två matcherna. Vi skapar chans efter annan i båda matcherna som är oerhört spännande från första till sista sekund. Vi märker verkligen att vi får kämpa ordentligt för att få in bollarna. 


Pga en bestämmelse tvingades vi lotta två spelare per lag som stod över en match. Detta blev Oliver, Dino, Esaias och Eris från grön och Viktor, Emil R, Emil E och Dion som fick stå över. En stor eloge till dessa killar för hur de tog detta. Grymt bra lagmoral!


Slutligen är vi ledare grymt nöjda över sättet som alla killar genomför turneringen på. De var visserligen rätt högljudda på samlingar men det får man ta en sån här dag när de ses för första gången på länge. Vi märker att alla killar hade en grym fotbollsdag!


En väl genomförd turnering som man njöt till fullo av.

Dessa killar har mycket bra fotboll kvar att spela!/Patrik o Marcus 

 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners