SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Husie Idrottsförening
Fotboll

Husie Idrottsförening
0 - 0
AIF barrikaden
Husie Idrottsförening0 - 0AIF barrikaden

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 februari, 13:00
Plats:Husiegård IP
Samling:11:45, Husiegård
Aktivitetsinfo: Malmö-mästerskapen
Oavgjort i första MM-matchen..
2019-02-02 17:48
0-0 i årets första match som för Husies del blev en tävlingsmatch i MM..
190202, Husiegårds IP, konstgräs, Malmömästerskapen, 2x45 min, 11-manna.

Målskyttar:  ------

Någonstans ska säsongen börja och helst med ett bra resultat som lite råg i ryggen inför kommande vår och dess prövningar i tävlingssammanhang. Oavgjort är i alla fall inte en förlust..och vi borde kanske vunnit denna ?

Idag möttes två lag som matchats mot varandra en hel del de senaste säsongerna, Husie och Barrikaden. Dagens motstånd är ett bekant "tungt lag" som brukar leverera svårspelade matcher där närkamperna brukar vara tuffa och många. Såsom förut så ock idag..

1:a halvlek kändes mest som en transportsträcka där lagen kände på varandras mittfält och där djupleds-bollarna försökte att hitta rätt adress i respektive anfalls läger. Chanserna var få och trots ett bra och organiserat försvarsarbete som ofta sökte offensiva lösningar lyckades vi tyvärr inte komma upp i banan och skapa något giftigare än några få fasta situationer. 

2:dra började vi riktigt bra och anfaller mot Barrikaden genom ett mycket mera nyanserat anfall än i första. Offensiva attacker där både ytterbackar och yttrar på båda sidor, med understöd av ett aktivt mittfält, turas om att hota motståndarna genom ett markspel som går snabbt och som överraskar.
De chanser vi har resulterar tyvärr inte i mål och visst kunde vi haft lite flyt då Simon K. kom ensam med målis och denne lyckades avstyra med minsta möjliga marginal...?

Barrikaden var inte ofarliga på något vis. Calle i Husie-målet fick sträcka ut ordentligt 2 gånger under halvleken på bollar som absolut kunde bottnat i baklängesmål.

Sammanfattningsvis ett rättvist resultat sett till chanserna i matchen..men visst var avblåsningen av matchen då vi gör vårt (seger) mål i 91:a en konstig sådan ? 

//P.

<< Tillbaka

 
 
Facebook/Instagram
Klädpartner
Partners